magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Μουσικό Kαλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ: Music Escapades – Taki Tsan & Phyrosun – Πανοραμικά Σκαλιά | Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου

Μουσικό Kαλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ: Music Escapades - Taki Tsan & Phyrosun - Πανοραμικά Σκαλιά | Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 21.00, δύο θρύλοι της εγχώριας hip hop σκηνής, οι Taki Tsan και Phyrosun, έρχονται στα Πανοραμικά Σκαλιά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) για ένα live με καινούργια, ακυκλοφόρητα κομμάτια, αλλά και παλαιότερο υλικό που περιλαμβάνει μερικά από τα κλασικότερα anthems του ελληνικού rap. Πίσω από τα decks της σκηνής, o ακούραστος beatmaker Rsn.

H συναυλία πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ιδρυτικό μέλος των ΖΝ (Ζωντανοί Νεκροί) και των Τιγρέ Σποράκια, σόλο ράπερ ως Waze, Τυμβωρύχος και, φυσικά, Παιδί Θαύμα, ο Taki Tsan είναι μια από τις σημαντικότερες μορφές του ελληνικού hip hop από το δεύτερο μισό της δεκαετίας του ’90, όταν και έκανε τα πρώτα του βήματα.

Εκτός από τη θέση του πίσω από το μικρόφωνο, έχει ασχοληθεί με τη σκηνή και από τη θέση του παραγωγού, είναι από τους καλύτερους Αθηναίους tattoo artists και τα τελευταία χρόνια έχει επανεφεύρει τον εαυτό του ως «μοντέρνο ρεμπέτη», μαθαίνοντας μπαγλαμά και αγκαλιάζοντας την κουλτούρα του ρεμπέτικου. Πάντα ευρηματικός, υποδειγματικός χρήστης των social media, συνδυάζει όλες τις ιδιότητές του στο YouTube κανάλι του, TSANNEL.

Μαζί του, σε μια Music Escapades βραδιά αφιερωμένη στις ρίμες, ο Phyrosun. Επίσης μέλος της σκηνής από τα late 90s, επίσης πολυάσχολος και πολυπράγμων. Έχει συμμετάσχει σε hip hop crews, έχει συνεργαστεί με όλα τα σπουδαία ονόματα που ραπάρουν στα ελληνικά, ενώ πέντε είναι τα άλμπουμ που φέρουν την υπογραφή του από το 2008 κι έπειτα. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με το θέατρο. Η μεγάλη του αγάπη παραμένει το μπάσκετ, έχοντας φορέσει τη φανέλα πολλών ομάδων των αθηναϊκών προαστίων.

Σχετικές αναρτήσεις

“Ζευγάρια Ερωτευμένα”: Ο Νίκος Κουβίδης επιστρέφει με μια ερωτική μπαλάντα (video)

News Room A

«40+Βγαίνω»: Ο Θανάσης Αλευράς έρχεται στο VOX για 10 παραστάσεις

News Room A

Δήμος Αθηναίων: «Ουκρανία – Ένας πόλεμος που δεν έπρεπε να είχε γίνει» – Υπαίθρια έκθεση στο κέντρο της Αθήνας σε συνδιοργάνωση με την Ουκρανική Πρεσβεία

News Room A