magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Lord of the Rings: The Rings of Power – Επιστροφή στη «Μέση Γη» με νέο τρέιλερ

Ο τηλεοπτικός «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου στο Amazon Prime Video. 

H Amazon συνεχίδει δυναμικά την προώθηση της νέας, πολυαναμενόμενης σειράς του Lord of the Rings: The Rings of Power, αποκαλύπτοντας καθημερινά και κάτι καινούριο. Έτσι, μετά το πρόσφατο βίντεο από τα παρασκήνια του τηλεοπτικού «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», τώρα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα νέο teaser τρέιλερ που μας καλεί να επιστρέψουμε στη Μέση Γη.

Θυμίζουμε ότι η νέα spinoff prequel σειρά, Lord of the Rings: The Rings of Power θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime Video στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 και εκτός από ελληνικούς υπότιτλους θα έχει και ελληνική μεταγλώττιση!

Λίγα λόγια για το Lord of the Rings: The Rings of Power

Θυμίζουμε ότι η επερχόμενη spinoff σειρά βασίζεται στο σύμπαν του Τόλκιν και η ιστορία εξελίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Χόμπιτ, μεταφέροντας τους θεατές στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης και ακολουθώντας πολλαπλές ιστορίες.

Η νέα σειρά Θα αποτελείται από οκτώ εβδομαδιαία επεισόδια, με τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν να έχουν ήδη ξεκινήσει. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμφωνία κάνει λόγο για πέντε σεζόν τουλάχιστον, εκτινάσσοντας το κόστος της παραγωγής στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Συνεπώς, μιλάμε για την πιο ακριβή παραγωγή της μικρής οθόνης.

Η ιστορία θα ξεκινήσει με μια εποχή σχετικής ειρήνης ακολουθώντας οικείους αλλά και άγνωστους χαρακτήρες οι οποίοι αντιμετωπίζουν τη μακρόχρονη επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη. «Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Όρεων της Ομίχλης, στα μεγαλοπρεπή δάση της πρωτεύουσας των Ξωτικών στο Λίντον, κι από το μαγευτικό βασίλειο του Νούμενορ, στα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη, αυτά τα Βασίλεια και οι χαρακτήρες θα χαράξουν μία κληρονομιά που θα ζει για πολλά χρόνια αφού θα έχουν φύγει», αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη της σειράς.

Το καστ της σειράς έχει άρωμα Game of Thrones, καθώς συμμετέχουν οι Τζόζεφ Μόουλ (Μπέντζεν Σταρκ) και Ρόμπερτ Αραμάγιο (Νεντ Σταρκ). Παίζουν ακόμα οι Κιπ Τσάπμαν, Σίνθια Αντάι-Ρόμπινσον, Πίτερ Τέιτ, Τομ Μπατζ, Μόρφιντ Κλαρκ, Όγουεν Άρθουρ, κ.ά.

Πηγή

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Εντυπωσιακό launch party για τη γνωστή εταιρεία καλλυντικών και περιποίησης άκρων ‘’J.K star nails”!

News Room A

Met Gala 2023: Αποκαλύφθηκε του θέμα του παγκόσμιου event της μόδας – Θα τιμήσουν τον Karl Lagerfeld

News Room A

«The Light We Carry»: Νέο βιβλίο από τη Μισέλ Ομπάμα

News Room A