magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

“Slava’s Snowshow”: Στο Θέατρο Παλλάς, 5-9 Απριλίου

Από το λαμπερό μυαλό του Slava Polunin, ένας θαυμαστός μαγικός κόσμος
μας κρατά με το στόμα ανοιχτό σε μια παράσταση έκρηξη αισθήσεων.

 Ξέχασε ότι έχεις δει μέχρι σήμερα!
Έρχεται το μοναδικό-ανεπανάληπτο διαδραστικό σόου του πλανήτη

Επιτέλους ξημερώνει… κυριολεκτικά μία άσπρη μέρα!

Η μεγαλύτερη χιονοθύελλα που έχετε βιώσει στη ζωή σας!

Κανείς δεν μένει άπραγος και τίποτα ανέπαφο, στο «διασημότερο χειμωνιάτικο σόου του κόσμου», στο «διαδραστικότερο έργο στον πλανήτη Γη»,
στο «καλύτερο οικογενειακό θέαμα που είδε ποτέ το κοινό»!
 

Κορυφαίοι κλόουν, εξαίσιες μελωδίες, εκπληκτικοί φωτισμοί, ευρήματα μίας αχαλίνωτης φαντασίας και εντυπωσιακά εφέ, συνθέτουν από κοινού
ένα απίστευτα διαδραστικό περιβάλλον απ’ το οποίο δεν απουσιάζει
ακόμη και η προσομοίωση μίας αληθινής πολικής χιονοθύελλας.

 

Ο μεγαλύτερος εν ζωή μίμος του κόσμου, Slava Polunin, μ’ ένα θίασο κορυφαίων κλόουν, επιστρέφει στο Θέατρο Παλλάς με το φημισμένο «Slavas SnowShow».

Το «πιο διαδραστικό σόου στον πλανήτη Γη», ένα πρωτοπόρο, φαντασμαγορικό υπερθέαμα με υπέροχες μελωδίες, εξαίσιους φωτισμούς και εκπληκτικά εφέ. Μία θρυλική παράσταση μιμικής, που για 40 χρόνια είναι mustsee στη Νέα Υόρκη, οι θεατές κάθε ηλικίας ενθουσιασμένοι δημιουργούν ασφυκτικά sold out στις διεθνείς περιοδείες και οι κριτικοί το υμνούν ως «το καλύτερο οικογενειακό θέαμα που είδε ποτέ το κοινό».

 

Με φόντο την Ανταρκτική και την κοινωνία των «κλόουν – πιγκουίνων», όπου καταφεύγει ο αναχωρητής Slava, εξελίσσεται μία ατμοσφαιρική, ονειρική παράσταση, που το γλυκόπικρο χιούμορ της ακουμπάει όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα.

 

Ανυπέρβλητες ερμηνείες, καμώματα και πειράγματα, βγάζουν αβίαστα και σκορπούν απλόχερα το γέλιο και τη χαρά, σ’ ένα μοναδικό διαδραστικό πλαίσιο με καθολική συμμετοχή των θεατών, απ’ το οποίο δεν απουσιάζει ακόμη και μία πρωτοφανής προσομοίωση πραγματικής χιονοθύελλας.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται, είναι φανταστική! Το περιβάλλον ποιητικό, η αισθητική της παράστασης υπεράνω κριτικής. Εκπληκτικοί φωτισμοί, φαντασμαγορικά σπέσιαλ εφέ, απίστευτα ευρήματα και ιδέες συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό πλαίσιο.

Πλοία που ταξιδεύουν σε θάλασσες από εκτυφλωτική ομίχλη, γιγάντιοι ιστοί αράχνης τυλίγουν το θέατρο – και με τη βοήθεια του κοινού, ομπρέλες στροβιλίζουν στον αέρα καταβρέχοντας, φυσαλίδες αιωρούνται, κλόουν ίπτανται κυνηγώντας τες, σκούπες σκουπίζουν μόνες τους, παλτά «ζωντανεύουν» και γίνονται άνθρωποι, μπάλες διογκώνονται πετώντας, ένα «Βόρειο Σέλας» εμφανίζεται σε απόσταση αναπνοής, λαμπερά φεγγάρια και αστέρια πλαισιώνουν έναν απέραντο, νοσταλγικό, νυχτερινό, έναστρο ουρανό!

Κάπου εκεί αρχίζουν να πέφτουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού, σε λίγο γίνονται χιλιάδες και μετά το «στρώνει» κανονικά!

Λίγο αργότερα ξεσπά η πολική χιονοθύελλα, μ’ έναν πανίσχυρο αέρα να λυσσομανά, σπρώχνοντας τις χιονονιφάδες στην αίθουσα, δημιουργώντας έναν αληθινό πανζουρλισμό.

Σ’ αυτή την «τρελή» και πανέμορφη παράσταση δεν υπάρχει επίσης διάλειμμα, ούτε κάποιο συμβατικό φινάλε. Η δράση δεν σταματάει ποτέ!

Η ιστορία είναι απλή και εύληπτη για όλους, αφού η παντομίμα είναι η απόλυτη διεθνής κατανοητή γλώσσα.

Ένας άνθρωπος, ο κίτρινος κλόουν Slava, απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των υπόλοιπων ανθρώπων, γίνεται αναχωρητής.

Έτσι αποφασίζει να εγκαταλείψει την πόλη και τους ανθρώπους, καταφεύγοντας στη φύση και στην απομόνωση της Ανταρκτικής.

Εκεί όμως, κάθε άλλο παρά μόνος είναι τελικά! Η Ανταρκτική δεν είναι μία έρημος. Είναι μία ήπειρος, που σφύζει από ζωή! Χιλιάδες πιγκουίνοι (πράσινοι κλόουν), παιχνιδιάρηδες, ζαβολιάρηδες, αστείοι, αδέξιοι και κυρίως άκρως κοινωνικοί, δεν αφήνουν τον Slava στην ησυχία του. Η επαφή είναι μοιραία και για τα δύο μέρη. Και οι δύο πλευρές μαθαίνουν νέα πράγματα, δανείζονται συνήθειες, μιμούνται συμπεριφορές. Το μίγμα που δημιουργείται, είναι άκρως «εκρηκτικό» και νομοτελειακά ξεσπά, ξεχειλίζει από τη σκηνή, καταλαμβάνει την πλατεία, τους εξώστες, τα φουαγιέ του θεάτρου, συμπαρασύροντας τους θεατές σε ένα μοναδικό, γοητευτικό, αξέχαστο παιχνίδι! Ανάγοντας την παράσταση σε αληθινή εμπειρία ζωής, αφού η διαδραστικότητα του σόου δεν έχει κανένα προηγούμενο.

 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι για εικοσιπέντε χρόνια αποτέλεσε ένα must see θέαμα για τη Νέα Υόρκη, ούτε που στις διεθνείς περιοδείες της δημιουργεί πάντοτε ασφυκτικά sold out. Ούτε τυχαίες είναι οι διθυραμβικές κριτικές, ούτε τα κορυφαία θεατρικά βραβεία που απέσπασε, όπως το «Time Out» και το βραβείο «Λόρενς Ολίβιε».

 

 

TO SLAVAS SNOWSHOW ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΥΠΟΣ

 

THE TWO RIVERS TIMES

Πανέξυπνο, λαμπερό, εμπνευσμένο, αποπλανητικό, σε σημείο που υπερβαίνει και «περιφρονεί» κάθε υπερθετική περιγραφή. Θα το συζητάτε για πάρα πολύ καιρό και όπως οι περισσότεροι, θα το δείτε ξανά και ξανά και ξανά!

 

AM NEW YORK

Αν ένας μίμος, ένας κλόουν, κρύβει μέσα στη ψυχή του κάτι βαθειά μεταφυσικό, τότε φανταστείτε πως θα είναι το πολύχρωμο – χωρίς όρια – όνειρο του. Αυτό ακριβώς που σας καλεί να δείτε μαζί του ξύπνιοι! Το Slava’s Snowshow είναι ένας ποιητικός σουρεαλισμός, με κλόουν του 21ου αιώνα, που μας παρασέρνουν σ’ ένα πανέμορφο μαγευτικό, ονειρικό ταξίδι.

 

NEW YORK POST

Φαντασμαγορία, τεχνικές υψηλού επιπέδου, άριστες μουσικές, σ’ ένα ξεχωριστό, σπάνιο, εξαιρετικό, άκρως επιτυχημένο καλλιτεχνικό μείγμα, που ξεπερνά κατά πολύ τα στάνταρ των – απλά – πολύ καλών παραστάσεων.

 

VARIETY

Με μεγαλοπρέπεια, σκηνοθετική μαεστρία και ασύλληπτη εκτέλεση, το «Ανθρώπινο Υπαρξιακό», το «πώς», το «γιατί», το «πού», αναδεικνύεται από την καρδιά μίας μαγικής παράστασης με άφθονο, πηγαίο, καλόγουστο και γλυκόπικρο χιούμορ. Μίας παράστασης που φυσικά καθόλου τυχαία, αποτέλεσε μέρος, κεντρική ιδέα και βασικό κορμό του Alegría, του πιο επιτυχημένου έργου του διάσημου Cirque du Soleil.

 

REPUBBLICA

Το απόλυτο οικογενειακό θέαμα! Άκρως εντυπωσιακές σκηνές και μοναδικές βαθιές ερμηνείες προβάλουν με γοητευτικό τρόπο έναν κωμικό διαλογισμό για τη ζωή και την ομορφιά του σύμπαντος.

 

THEATER MANIA

Μέσα σ’ ένα μελωδικό περιβάλλον σκηνικών ψευδαισθήσεων, πράσινοι και κίτρινοι παιχνιδιάρηδες «πιγκουίνοι» με υπερμεγέθεις πατούσες και αυτιά – πτερύγια, ξεδιπλώνουν τη δράση τους, που κυριολεκτικά ξεχειλίζει από τη σκηνή κυριεύοντας και την πλατεία, σ’ ένα ξεκαρδιστικό, μοναδικό, αξέχαστο χειμωνιάτικο σόου.

 

THE GUARDIAN

Αξίζουν οι διακοπές στη Νέα Υόρκη, μόνο και μόνο γι’ αυτή την καταπληκτική παράσταση.

Γιατί ο καθένας έχει το ανθρώπινο δικαίωμα, ν’ απολαύσει έστω μια φορά στη ζωή του, μία ανεπανάληπτη τέχνη άλλης διάστασης, μία τέχνη από άλλον πλανήτη.

 

MONTREAL GAZETTE

Το Broadway ξαναγίνεται πόλος έλξης, απ’ το θείο χάρισμα αυτών των μίμων που ισορροπούν σ’ ένα τεντωμένο σχοινί, που παίζουν στην κόψη του ξυραφιού με τα δύο άκρα: Από τη θλίψη του μάταιου κόσμου έως και το τραγελαφικό αυτής ακριβώς της ματαιότητας. Αρκεί μία στιγμιαία έκφραση, ένα βλέμμα τους έξω στην πλατεία, για να ξεκαρδιστούμε στα γέλια.

 

TALKING BROADWAYS

Μία παράσταση υπέροχη, λαχταριστή σαν ένα πεντανόστιμο παγωτό χωνάκι, με γεύση «αληθινά ζωντανής διασκέδασης»!

Διαποτισμένη με άφθονες ευχάριστες εκπλήξεις και με αποκορύφωμα τις «κακές καιρικές συνθήκες» της αίθουσας, την περίφημη πολική χιονοθύελλα.

 

SUNDAY MELBOURNE

Τα παιδιά γελούν, ουρλιάζουν, χειροκροτούν, χοροπηδούν, παίζουν με τις νιφάδες χιονιού, ακατάπαυστα. Οι ενήλικες βιώνουν υπερβατικά τον ενθουσιασμό και ξαναγίνονται 7 ετών. Το «διαδραστικότερο θέαμα στον κόσμο», υπόσχεται μία βαθειά κατανόηση της αθώας και άδολης χαράς.

 

LE MONDE

Η παράσταση είναι ο χειρότερος εφιάλτης της μοναξιάς, της θλίψης, του ατομισμού, της απομόνωσης. Είναι ένα ταξίδι στον τόπο που παίρνει σάρκα και οστά η λαχτάρα για ανθρώπινη επικοινωνία, για έκφραση αγάπης, αλληλεγγύης και συντροφικότητας. Ανυπέρβλητοι φωτισμοί, εξωφρενικά ευρήματα και εφέ μίας αχαλίνωτης φαντασίας, συνεργάζονται άψογα σε μία πρωτόγνωρη θεατρική εμπειρία.

 

NYTHEATRE.COM

Ζαβολιάρηδες κλόουν που ίπτανται σε μία θάλασσα εκτυφλωτικής ομίχλης, γιγάντιοι ιστοί αράχνης, χιλιάδες χιονονιφάδες, σκούπες που σκουπίζουν κεφάλια θεατών, ομπρέλες που καταβρέχουν στροβιλίζοντας, κρεμασμένα παλτά που ζωντανεύουν.

Το Slava’s Snowshow– ΑΡΕΣΕΙ!!!

 

NEW YORK TIMES

Όταν εμφανίζονται αυτοί οι κλόουν, τότε για όλους τους ανθρώπους ξημερώνει επιτέλους μία «άσπρη μέρα». Χαζούληδες, φασαριόζοι, αδέξιοι, πονηροί, αστείοι και θλιμμένοι, σου μεταδίδουν μ’ ένα μαγικό τρόπο μία υπέρτατη ευχαρίστηση, μία ψυχική ανάταση και ευδαιμονία.

 

TIME MAGAZINE

Η καρδιά σου χτυπάει δυνατά, χαρούμενα, απ’ την πρώτη στιγμή, μόλις μπεις στην αίθουσα. Το απολαυστικό αυτό θέαμα ανάβει τη φλόγα της φαντασίας. Αν ήμουν υπεύθυνος «εξόδου» όλων των μικρών και μεγάλων παιδιών του κόσμου, από 7 έως 97 ετών, τότε αυτό και μόνον αυτό θα ήταν το σόου που θα επέλεγα.

 

EL PAIS

Το Slava’s Snowshow θρέφει πλουσιοπάροχα τις αισθήσεις και διώχνει την ένταση. Οι θεατές συμπεριφέρονται σαν να υπέφεραν χρόνια από στέρηση χιονιού. Μίμοι άξιοι θαυμασμού επιδίδονται σε «ατασθαλίες». Κανείς δεν μένει άπραγος και τίποτα ανέπαφο, στην αρχή, στο διάλλειμα, στο φινάλε αυτής της ουσιαστικής, μεγαλειώδους και τρυφερής παράστασης.

 

TELERAMA

Μία παράσταση που παρά την τρομακτική παγκόσμια επιτυχία της και τα κορυφαία βραβεία που απέσπασε, όπως το «Λόρενς Ολίβιε» και το «Time Out», διατηρεί την αίσθηση της ποιοτικής διασκέδασης με φιλοσοφημένο και σεμνό τρόπο και ταυτόχρονα την υπέρτατη εκείνη ικανότητα να προτρέπει τον κόσμο σε κύματα γέλιου και στεναγμούς βαθειάς ευχαρίστησης.

 

Η προπώληση ξεκίνησε

www.viva.gr/tickets/theater/slavas-snowshow/

 

Trailer Slavas Snow Show :

https://youtu.be/gEJApO3rhTI

https://youtu.be/FPF3N_nP5L8

 

 

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Εmail: [email protected] και [email protected]

 

Σχετικές αναρτήσεις

«Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» στο Θέατρο Αργώ από τις 25 Οκτωβρίου

Newsroom E

Οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ελένη Καρακάση και Μάκης Ψαραδέλλης σε καλοκαιρινές συναυλίες με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή

News Room A

Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας | Δέσποινα Βανδή – Γιώργος Θεοφάνους: “Ένα καλοκαίρι διαδρομή”

News Room A