magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Συνεργασία της ΠΦΠΟ με το Ecotivity School – Πρώτη συνεργασία το σεμινάριο “Το κεφάλαιο της Μόδας” με θέμα “Ποια ηθική σε ντύνει;”

Συνεργασία της ΠΦΠΟ με το Ecotivity School - Πρώτη συνεργασία το σεμινάριο “Το κεφάλαιο της Μόδας” με θέμα “Ποια ηθική σε ντύνει;”

Συνεργασία της ΠΦΠΟ με το Ecotivity School  ecotivity.gr

Eco-Seminar: Το κεφάλαιο της Μόδας “Ποια ηθική σε ντύνει;”

Με πολύ χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας, ως ΠΦΠΟ, με το Ecotivity School ένα πρόγραμμα περιβαλλοντικής ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και δραστηριοποίησης.

Το Ecotivity School αποτελείται από ένα πενθήμερο θερινό σχολείο, το οποίο διοργανώνεται εθελοντικά από νέους και απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18-26 ετών, χωρίς αυτό να είναι αποκλειστικό. Περιλαμβάνει ομιλίες, βιωματικά εργαστήρια (workshops), activities, με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και αφύπνιση των νέων σε κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα της εποχής, όπως τη μείωση του ανθρώπινου αποτυπώματος στον πλανήτη και την υιοθέτηση ενός πιο οικολογικού και βιώσιμου τρόπου ζωής.

Μέχρι στιγμής, το Ecotivity School λειτουργεί σύμφωνα με το σύνθημα «από νέους σε νέους» καθώς διοργανώνεται από άτομα ηλικίας 18-26 ετών, και απευθύνεται σε νέους της ίδιας ηλικίας.

Παράλληλα, από φέτος, περιλαμβάνει και κάποια επιπλέον σεμινάρια σχετικά με διάφορα ζητήματα που συνδέονται με την αειφόρο ανάπτυξη. Το πρόγραμμα έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, και διοργανώνεται εθελοντικά από νέους. Επίσης, βρίσκεται υπό την αιγίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα Eco-Seminars από το Ecotivity School, αποτελούν μια σειρά σεμιναρίων περιβαλλοντικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Με συντομότερη διάρκεια από το θερινό σχολείο, επιχειρούν μέσω ομιλιών και workshops, να συνεχίσουν την δράση τους και τον χειμώνα.

Ξεκινώντας από τον Μάρτιο του 2021, η θεματική του πρώτου διαδικτυακού Eco-seminar πραγματεύεται το ζήτημα της μόδας και τις πολυδιάστατες επιπτώσεις της στον άνθρωπο αλλά και στον πλανήτη μας.

Το επόμενο σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαρτίου 2021.

Η Κωνσταντίνα Λύρου υπεύθυνη τομέα γούνας και περιβάλλοντος και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, θα μιλήσει για τη γούνα, ο τίτλος της παρουσίασης της θα είναι Compassion is the Fashion:Only a mink needs a fur coat. Η παρουσίαση της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαρτίου 17:10-17:40.

Αν ψάχνεις την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, δεν έχεις, παρά να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα που ακολουθεί και να παρακολουθήσεις το Eco-seminar:

https://bit.ly/3sXgDhV

Event on Facebook

https://fb.me/e/1Z7PMXq2k

Eco-Seminar: Το κεφάλαιο της Μόδας “Ποια ηθική σε ντύνει;”

Τι είναι το fast fashion και ποιος ο αντίκτυπος του στον πλανήτη μας;

Τι είναι το greenwashing που εφαρμόζουν πολλές εταιρίες;

Τι επιπτώσεις έχει η εκμετάλλευση της γούνας για το οικοσύστημα μας;

Τι είναι η ηθική ή βιώσιμη μόδα;

Είναι η ηθική μόδα προσιτή;

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος απόρριψης και διαχείρισης των ρούχων;

Τι ρόλο παίζουν τα Social Media σε όλο αυτό;

Προσοχή! Διάβασε προσεκτικά τις προϋποθέσεις της αίτησης προτού τη συμπληρώσεις. Μετά την συμπλήρωσή της, θα φροντίσουμε να λάβεις εγκαίρως ένα email με όλες τις τεχνικές πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο. Μην ξεχάσεις να ελέγξεις τον φάκελο με τα ανεπιθύμητα, καθώς υπάρχει πιθανότητα το μήνυμά μας να βρίσκεται εκεί!

* Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι συμμετέχοντες θα επιλεχθούν κατά προτεραιότητα. Για να κλείσετε την θέση σας πρέπει να απαντήσετε στο email που θα σου στείλουμε. Οπότε βιάσου και κάνε την αίτηση σου για το πρώτο Eco-seminar by Ecotivity School_GR

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Guy Manoukian, ο διάσημος Λιβανέζος-Αρμένιος συνθέτης και πιανίστας, εμφανίστηκε στο Θέατρο Παλλάς δίνοντας μια μοναδική συναυλία που ενθουσίασε το κοινό, μαζί με τους Gipsy Kings by André Reyes

News Room A

Τα Μαγικά Καρυδότσουφλα: Μία υπέροχη παράσταση της Ομάδας θεάτρου κούκλας Κοκού-Μουκλό

News Room A

Ξένια Μπαλάσκα: Μας συστήνεται και κάνει την έκπληξη με τη δυναμική ρούμπα “Τώρα η σειρά μου” (video)

News Room A