magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Family Movie Nights – 5 ταινίες που μπορεί να δει ολόκληρη η οικογένεια

Από την περίοδο της καραντίνας και μετά, τα movie nights για κάποιες οικογένειες έγιναν συνήθεια. Τι καλύτερο από ένα γιγάντιο μπολ ποπ κορν και μία καλή ταινία για να περάσετε ποιοτικό, οικογενειακό χρόνο με τα παιδιά σας!

Το magdasnews σας παρουσιάζει 5 ταινίες που μπορείτε να προσθέσετε στην family movies list σας:

MOANA

Ακολουθήστε τη γενναία Moana στην προσπάθειά της να εξερευνήσει τις Πολυνησιακές θάλασσες με τη βοήθεια του ημίθεου, παρατρεχάμενου Maui για να σώσει το νησί της.

ANNIE

Κλασική επιλογή και ένα musical που όλοι αγαπάμε. Υπήρξαν αρκετές εκδόσεις αυτής της μουσικής ιστορίας, αλλά η έκδοση του 1982, με τους αξέχαστους χαρακτήρες και τη μουσική, είναι η καλύτερη.

HUGO

Η ταινία “Hugo” του Martin Scorsese είναι ό,τι πρέπει για να τη δει ολόκληρη η οικογένεια. Παριζιάνικη ατμόσφαιρα, μυστήριο και γέλιο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

JUMANJI: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

Η ταινία που όλοι βλέπαμε τα Σαββατοκύριακο σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό. Όταν δύο παιδιά βρίσκουν ένα μαγικό επιτραπέζιο παιχνίδι, βιώνουν τεράστιο ενθουσιασμό και κινδύνους που μπορούν να σταματήσουν μόνο με το τέλος του παιχνιδιού.

ΣΤΑΣΟΥ ΠΛΑΪ ΜΟΥ

Μία ιστορία στη δεκαετία του ’50 που μιλά για τη φιλία, την ανατροφή και την αρετή του να κάνει κάποιος το σωστό. Τέσσερα 12χρονα αγόρια θα γίνουν σίγουρα η βραδινή σας παρέα.

Σχετικές αναρτήσεις

Φθινοπωρινό Ladies Lunch στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας για τους σκοπούς του MDA Ελλάς

News Room A

Γαλλικό άρωμα στα θερινά σινεμά: Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας

News Room A

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός σερ Σίντεϊ Πουατιέ

News Room A