magdasnews.gr
People & Politics

Κώστας Μπακογιάννης: “Κάθε συζήτηση με τον Παναγιότατο είναι ένα πνευματικό ταξίδι” – Όσα έγιναν στην συνάντηση του Δημάρχου Αθηναίων με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Κώστας Μπακογιάννης: "Κάθε συζήτηση με τον Παναγιότατο είναι ένα πνευματικό ταξίδι" - Όσα έγιναν στην συνάντηση του Δημάρχου Αθηναίων με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης, έγινε δεκτός από την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο το απόγευμα της Τρίτης, 23 Νοεμβρίου 2021, στο κατάλυμά που διαμένει κατά την διάρκεια της εξαήμερης επίσκεψης του στην Αθήνα.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, παρακολούθησε από το μπαλκόνι, μαζί με τον κ.κ. Βαρθολομαίο την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος.

Λίγο αργότερα, ο Κώστας Μπακογιάννης, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στα social media, γράφοντας στη λεζάντα: “Είχα την ιδιαίτερη τιμή να συναντηθώ χθες με την Α.Θ.Π. Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Κάθε συζήτηση με τον Παναγιότατο είναι ένα πνευματικό ταξίδι και μια ευκαιρία να εισπράξω τη βαθιά του γνώση και την ουσιαστική του προσέγγιση στις σύγχρονες προκλήσεις. Με μεγάλη χαρά μοιραστήκαμε και μια ξεχωριστή στιγμή για την Αθήνα, τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Συντάγματος.”

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Τα αδέρφια Μπιθικώτση τα βρήκαν μετά από 16 χρόνια δικαστικής διαμάχης

News Room A

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απόδραση για σκι στον Ψηλορείτη μαζί με τον γιο του

News Room A

 Τους γλεντάει άγρια η Έλενα Ακρίτα! Αποκάλυψε πασίγνωστο ηθοποιό που πέρασε στις εξετάσεις του Εθνικού την κόρη του.

News Room M