magdasnews.gr
Ζωή

Η Νένα Χρονοπούλου παρουσιάζει το βιβλίο της στις 5/12/2022, στο Θέατρο Βέμπο

Η Νένα Χρονοπούλου παρουσιάζει το βιβλίο της: "Είμαι παιδί είμαι "άγγελος" και ήρθα να σε διδάξω"

ΕΙΔΟΣ : Βιβλίο
ΤΙΤΛΟΣ : Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : 5/12/2022 και ώρα 18:00, στο Θέατρο ΒΕΜΠΟ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ – 4ΑΜΕΑ

Σε μια προσπάθεια αποδοχής της αναπηρίας από μια άφιλη κοινωνία σε οτιδήποτε «διαφορετικό», το Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ- 4ΑΜΕΑ μέσα από ένα βιβλίο, γραμμένο με ευαισθησία και ευθύνη στοχεύει να καλλιεργήσει σε όλα παιδιά τη γνώση και το σεβασμό για κάθε συνάνθρωπο έτσι ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στην πολύτιμη «αποδοχή» των ανθρώπων ΑμεΑ.

«Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω»

Ένα παιδικό διδακτικό βιβλίο κατά του bullying και γνωριμίας με την αναπηρία που απευθύνεται σε παιδιά «τυπικής» ανάπτυξης από τριών έως και οκτώ ετών.

Γιατί μόνο όταν η παιδική ψυχή πλουτίσει με γνώση και συναίσθημα από νωρίς θα μπορέσουμε να ελπίζουμε σε έναν καλύτερο κόσμο, δίχως εκφοβισμό και βία.

Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω για την κινητική αναπηρία, για την τύφλωση, για τις επίκτητες αναπηρίες, για το σύνδρομο down, για τον αυτισμό και για την άνοια – altsheimer, για την αγάπη και τη φιλία αλλά και για τη μοναδική σχέση ανθρώπων και ζώων.

Ένα βιβλίο γραμμένο με αγάπη προς όλα τα παιδιά με την ελπίδα πως θα διαβαστεί από τους γονείς και από τους διδασκάλους τους, γιατί όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε ότι πονάει την παιδική ψυχή.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 694 000 4544 & 6940004545
E-mail: [email protected]

 

Σχετικές αναρτήσεις

Ο οίκος CH Carolina Herrera παρουσιάζει στην CH Boutique στο Golden Hall τα Summertime Essentials για τις καλοκαιρινές σας διακοπές

Newsroom E

Έκλειψη Ηλίου 2024: Μαγικές εικόνες «πλημμύρισαν» τα social – Δείτε πώς φαίνεται από το διάστημα

Newsroom

Ο γνωστός διαβητολόγος Χρήστος Ζούπας καθήλωσε το κοινό με την ομιλία του για τον διαβήτη

News Room G