magdasnews.gr
ΖωήΠάμε θέατρο…

Βασιλιάς των Χριστουγέννων στην Αττική το Greek Santa’s Village

Βασιλιάς των Χριστουγέννων στο Greek Santa’s Village

Kings, Βαρδής, Λιανός κι άλλα μεγάλα ονόματα στο πρόγραμμά του

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, ο ενθουσιασμός κορυφώνεται και κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στην έναρξη του Greek Santa’s Village, του πρώτου Ελληνικού χωριού του Αϊ Βασίλη, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στα θέατρα Βράχων.

Το πρώτο «Greek Santa’s Village» έρχεται από τις 7 Δεκεμβρίου στα θέατρα Βράχων

Οι πύλες του παραμυθιού ανοίγουν και το μαγικό ταξίδι ξεκινά. Με δημοφιλείς καλλιτέχνες, συναυλίες, και θεατρικά δρώμενα ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα αναγάγει το Greek Santa’s Village στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Αδιαφιλονίκητοι «βασιλιάδες» οι Kings με την επιτυχία της χρονιάς «Madame» ανοίγουν τις εκδηλώσεις στις 8/12,

KINGS

και ακολουθούν οι: Γιάννης Βαρδής με τον Γιώργο Λιανό στις 11/12, η Ευριδίκη στις 15/12, οι 15-50 με τον Δημήτρη Σταρόβα στις 18/12.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ
ΕΥΡΙΔΙΚΗ
15-50 & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ

Οι Βασίλης Πορφυράκης, Λούκας Γιώρκας, Χριστίνα Κολέτσα και Γιάννης Κατινάκης σε μια συναυλία-αφιέρωμα στη στιχουργό Όλγα Βλαχοπούλου στις 21/12, η Σίλια Κατραλή με τον Ακύλα Μυτιληναίο στις 23/12, η Άσπα με τον Κωνσταντίνο Φρατζή στις 26/12, ο Μανώλης Κονταρός στις 2/1, οι Goin’ Through στις 5/1.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΝΤΑΡΟΣ
ΣΙΛΙΑ ΚΑΤΡΑΛΗ

Το κορυφαίο παραμυθένιο θεματικό πάρκο της Αττικής μας υποδέχεται στις 7/12 με μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης. Παρουσιαστής της ο διευθυντής του life style site του Ομίλου ΑΝΤ1 Fthis και παρουσιαστής στο “Καλύτερα δε γίνεται” με την Ναταλία Γερμανού, Χρήστος Κούτρας. Με περισσότερες από 800 εκδηλώσεις στο ενεργητικό του να μαρτυρούν την εμπειρία του στην παρουσίαση εκδηλώσεων, χαρισματικός και άμεσος, ο Χρήστος Κούτρας θα είναι ο ιδανικός ξεναγός μας στην εντυπωσιακή
βραδιά.

Χρήστος Κούτρας

Όλα θα ξεκινήσουν στις 17:00 με την παρέλαση των ξωτικών και των Μασκότ, όπου θα μας καλωσορίσουν, με κέφι και παιχνιδιάρικη διάθεση, βάζοντας μας έτσι στο εορταστικό κλίμα.

Στις 18:00 τα αγαπημένα μας ξωτικά θα παραλάβουν από το αρχοντικό του και θα συνοδεύσουν, στη μεγάλη μας σκηνή τον πρωταγωνιστή των ημερών, τον Αϊ Βασίλη, όπου εκεί, οι Δήμαρχοι Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού, θα του παραδώσουν τα χρυσά κλειδιά των πόλεων τους, ορίζοντας τον επίτιμο Δημότη των Δήμων τους και η μαγική γιορτή ξεκινά. Το ρυθμό στο πάρτι θα δώσει η Dj Aret με τις μουσικές της επιλογές ενώ οι  Bronza Banda με τα χάλκινά τους θα μας παρασύρουν με Ελληνικά και Balkan ακούσματα, προσαρμοσμένα στο πνεύμα των εορταστικών ημερών.

Bronza Banda

Ξεκινήστε να ονειρεύεστε και εφοδιαστείτε τα εισιτήρια σας από το ticketplus

Η φιλόδοξη παραγωγή φέρει την υπογραφή του Λευτέρη Καλλινικίδη και της Thessaloniki Brand και τα έσοδα θα διατεθούν στην Πανελλήνια Δράση Αξιοπρέπεια.

Ο event manager Λευτέρης Καλλινικίδης, σε συνεργασία με τους Δήμους Βύρωνα και Δάφνης ετοιμάζουν το κορυφαίο παραμυθένιο θεματικό πάρκο της Αττικής

Τιμές Εισιτηρίων:

  • Γενική Είσοδος: 7€
  • Μειωμένο Εισιτήριο: 3,5€ σε παιδιά 9-15 ετών, πολύτεκνους, ανθρώπους τρίτης ηλικίας και ΑΜΕΑ.
  • Ελεύθερη είσοδος για παιδιά έως 8 ετών.

Ωράριο Εκδήλωσης: Τετάρτη 07/12, 17.00–22.00 (Τελετή ‘Εναρξης)

Γενικό Ωράριο: 10.00-22.00*

*με εξαίρεση την 31η/12 από 10.00 έως 01.00.

Ακολουθείστε το Greek Santa’s Village στα social και ενημερωθείτε πρώτοι για τις εκδηλώσεις:

Σχετικές αναρτήσεις

«Άντρες με τα όλα τους» στο θέατρο Βέμπο

News Room A

Κι όμως! Μία επική ταινία των 80s επιστρέφει στις κινηματογραφικές οθόνες

News Room A

Διημερίδα Respect Art Workers: Προς έναν Κώδικα Δεοντολογίας για τις Τέχνες | 12-13 Μαρτίου

News Room A