magdasnews.gr
People & Politics

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου για Γιώργο Παπανδρέου: “Όταν ένα σαμπουάν δεν σου κάνει καλό για την πιτυρίδα το αλλάζεις. Δεν ξαναβάζεις το ίδιο”

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου για Γιώργο Παπανδρέου: "Όταν ένα σαμπουάν δεν σου κάνει καλό για την πιτυρίδα το αλλάζεις. Δεν ξαναβάζεις το ίδιο"

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε σήμερα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Η ίδια, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στην πολιτική και την υποψηφιότητά του στην αρχηγία του ΚΙΝΑΛ.

“Στην κοινωνία ο Γιώργος δεν αντιπροσωπεύει”, ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, ενώ λίγο αργότερα σε ερώτηση τοου Γιώργου Λιάγκα για το ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, η ίδια απάντησε: “Ο Γιώργος πιστεύω ότι θα βγει. Έχει λαγούς οι οποίοι θα παραιτηθούν. Το θέμα δεν είναι ποιος θα βγει.”

“Ο Σημίτης πήγε αλλού το ΠΑΣΟΚ. Συνεργάστηκε μαζί του σε πολύ μεγάλο βαθμό ο Γιώργος. Είχε έρθει ένα έγγραφο στον Αντρέα, ότι ο Αμερικανικό Πεντάγωνο απαιτεί στην Κυβέρνηση του Σημίτη, να είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, Υπουργός Εξωτερικών.”, αποκάλυψε και συμπλήρωσε: “Όταν ο Ανδρέας είδε αυτό χαρτί, το πέταξε στα σκουπίδια. Ήξερε ποιος είναι ο Γιώργος. Αλλά ότι είχε προχωρήσει τόσο το θέμα, τον ενόχλησε πάρα πολύ.”.

“Δεν είναι τυχαίο ότι όταν είπε ο Ανδρέας, το ΠΑΣΟΚ δεν πωλείται και δεν κληρονομείται, ο Έλληνας αναρωτήθηκε πού πάει. Ο Ανδρέας δεν ήθελε ο Γιώργος να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Εγώ μιλάω με γεγονότα. Δεν μιλάω με υποθέσεις. Είχε πει σε συνέντευξή του, ο Ανδρέας, πως μια διαδοχή της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο, θα ήταν καταστροφική. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό.”.

“Κάνουν λαϊκίστικες εργασίες. Ο αρχηγός πρέπει να βγαίνει από ένα συνέδριο. Ψηφίζει ο οποιοσδήποτε τον οποιονδήποτε. Το παιχνίδι είναι στημένο. Η τράπουλα είναι συμμαδεμένη. Ο Γιώργος είναι εκείνος που διέλυσε το ΠΑΣΟΚ, έφτιαξε ένα ασήμαντο κόμμα που δεν μπήκε στη Βουλή, άφησε το όνομα Παπανδρέου εκτός Βουλής και μας έβαλε σε περιπέτειες, στο ΔΝΤ από το Καστελλόριζο.”, σχολίασε η Δήμητρα Λιάνη για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.

“Κανείς τους δεν είναι άξιος στο να αντικαταστήσει τον Ανδρέα. Όλοι τον χρησιμοποιούν σαν σύμβολο. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει αρχηγός ο Γιώργος.”, πρόσθεσε στον “αέρα” του Πρωινού.

“Ο Γιώργος διέλυσε τη μεσαία τάξη και τσάκισε τους εργαζόμενους. Τα τρία κόμματα είναι μνημονιακά. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας είπε ψέμματα ότι βγήκαμε από τα μνημόνια. Απλά δεν έχουμε τον καθημερινό έλεγχο.”, ανέφερε η Δήμητρα Παπανδρέου συνεχίζοντας μιλώντας για τα οικονομικά της: “Φρόντισε η οικογένεια Παπανδρέου, να μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη. 870€ παίρνω γιατί χρωστάω και στην εφορία.

Σχετικές αναρτήσεις

Ποιος ήταν ο ζωγράφος Αλέκος Φασιανός που πέθανε σήμερα σε ηλικία 87 ετών

News Room A

Ο Χρήστος Ταραντίλης βάζει τα πράγματα στη θέση τους: “Η παραίτηση μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους”

News Room A

Νότης Μηταράκης: Η συνάντηση με την Μιμή Ντενίση στη Χίο – “Δεν υπάρχουν μετανάστες πια στο νησί” (video)

News Room A