26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Ζωή

Zolotas: Με μια νέα συλλογή κοσμημάτων υποδέχεται ο οίκος το 2024

ZOLOTAS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023, η παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων «TETRA» Γούρι 2024 του Οίκου ZOLOTAS, σε μια λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κατάστημα του Οίκου στην Αθήνα, στην οδό Πανεπιστήμιου 10.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου ZOLOTAS, Georges Papalexis και η πρόεδρος κυρία Marianne Le-Clère Papalexis καλωσόρισαν τα εκλεκτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΛΕΠΑΠ καθώς και τους αγαπητούς εκπροσώπους του Ελληνικού Τύπου.

Ο Οίκος ZOLOTAS για να υποδεχτεί το 2024, δημιούργησε την ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων «TETRA» Γούρι 2024, εμπνευσμένη από τη δυναμική αρμονία των Τεσσάρων Στοιχείων της φύσης που συνιστούν την κοσμική ύλη.

Η συλλογή «TETRA» αποτελείται από μοναδικά κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δακτυλίδια σε χρυσό 18ΚΤ και ασήμι, διακοσμημένα με σμάλτα και πολύτιμους λίθους στα χρώματα που αντιπροσωπεύουν καθένα από τα στοιχεία.

Για 17η συνεχή χρονιά, ο Οίκος ZOLOTAS στηρίζει το αξιέπαινο έργο του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΕΠΑΠ και συνδράμει ουσιαστικά στο σκοπό του, διαθέτοντας μέρος των πωλήσεων της Συλλογής Γούρι 2024- «TETRA» στα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

ZOLOTAS

ZOLOTAS

ZOLOTAS

Related posts

Αυτή είναι η φωτογραφία της χρονιάς: Η Παλαιστίνια που αγκαλιάζει την νεκρή ανιψιά της – Η ιστορία που κρύβεται από πίσω

Magdas News

Βίντεο: Η στιγμή που οι «ράμπο» της Εφορίας κάνουν… ντου σε VIP βίλα στη Μύκονο – Όλα «μαύρα» σε πριβέ πάρτι με διάσημο DJ

Magdas News

Με αγάπη από… την Αίγυπτο: Η καρδιά στον ουρανό της Θεσσαλονίκης που έγινε viral

Magdas News