magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Ζήνα Κουτσελίνη: Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση των βιβλίων της

Ζήνα Κουτσελίνη: Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση των βιβλίων της

Το απόγευμα της Τρίτης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του STAR, Ζήνα Κουτσελίνη, παρουσίασε στην Αίθουσα Θεάτρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, τα βιβλία της “Μια Σελίδα την Ημέρα” και “Ψυχές από Χρήμα-Όσα Δεν Είπα”.

Φορώντας ένα ροζ κοστούμι, υποδέχθηκε τους εκλεκτούς φίλους της, τους συνεργάτες της και πλήθος κόσμου, που βρέθηκαν εκεί για να της ευχηθούν “καλή επιτυχία” για τα δύο της βιβλία.

Στο πλευρό της δημοσιογράφου, ήταν πάντα η κόρη της, Έμμα, αλλά και ο σύζυγός της, Αντώνης, ο οποίος πάντα αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ταυτόχρονα πάντα είναι ο “βράχος” που ακουμπά και στηρίζεται η Ζήνα Κουτσελίνη, όταν τα φώτα από τις κάμερες κλείνουν και επιστρέφει στην οικογενειακή θαλπωρή.

Στην Αίθουσα Θεάτρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, λίγο πριν τις 19:00, άρχισαν να συγκεντρώνονται διάσημοι παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, δικηγόροι, εκλεκτοί καλεσμένοι της εκπομπής της, αλλά και απλοί άνθρωποι που η Ζήνα Κουτσελίνη έχει βοηθήσει και έχει στηρίξει μέσα από την εκπομπή της.

 

Σοφία Μαριόλα-Ζήνα Κουτσελίνη-Στράτος Τζώρτζογλου

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, μίλησαν τρεις συνεργάτες της για εκείνη και όταν η ίδια πήρε τον λόγο ήταν εντυπωσιακή, η εκκωφαντική σιωπή του κοινού που την άκουγε με κομμένη την ανάσα. Η Ζήνα Κουτσελίνη με βαθιά συγκίνηση και με λόγια βγαλμένα μέσα από το “κατακάθι της ψυχής της”, μίλησε ανοιχτά και “ξόρκισε” για ακόμη μια φορά όλα όσα δραματικά είχαν συμβεί στην παιδική της ηλικία.

Αποκάλυψε μάλιστα για πρώτη φορά, πως όταν της πρωτάθηκε πριν από εφτά χρόνια να βγει μπροστά από τις κάμερες, εκείνη αρνήθηκε γιατί φοβόταν μην την “κρεμάσουν στα μανταλάκια”, αποκαλύπτοντας όλα όσα η ίδια είχε βιώσει στη Σκόπελο, με τον κακοποιητικό πατέρα της και την βασανισμένη μητέρα της. Όπως η ίδια εξομολογήθηκε: “Όταν πέθανε ο πατέρας μου, η μάνα μου και ο αδερφός μου, άλλαξαν όλα”.

Μάγδα Τσέγκου-Ζήνα Κουτσελίνη-Ζωή Κρονάκη

 

Η παρουσίαση διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα και είναι από αυτές τις σπάνιες φορές που είχε πραγματικά εξαιρετικό ενδιαφέρον, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο της λεπτό. Με ένα θερμό παρατεταμένο χειροκρότημα, η Ζήνα ευχαρίστησε το Θεό και όλο τον κόσμο για την υπέροχη βραδιά και αμέσως μετά υπέγραψε τα βιβλία της και φωτογραφήθηκε με όλο τον κόσμο, χωρίς να αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Ζήνα σου ευχόμαστε ολόψυχα, καλή επιτυχία και να συνεχίσεις το σπουδαίο έργο σου!

Ζήνα Κουτσελίνη-Ιωάννα Μαλέσκου
Νατάσα Σκαφιδά-Ζήνα Κουτσελίνη-Γιάννης Βαρδής
Ζήνα Κουτσελίνη-Γρηγόρης ΓκουντάραςΝαταλί Κάκκαβα
Ζήνα Κουτσελίνη-Έμμα Παπασταθοπούλου

Σχετικές αναρτήσεις

Το «Ίδρυμα Μπούμπουρα» και ο Α.Ο. ΗΦΑΙΣΤΙΑ ασφάλισε όλους τους κατοίκους της Λήμνου για άμεση ιατρική βοήθεια και αερομεταφορά ασθενών.

News Room M

Ο Φώτης Μπαλτζίδης στη Μάγδα Τσέγκου: «Έχασα μέσα σε μια εβδομάδα 5 μέλη της οικογένειάς μου από κορονοϊό»

News Room A

Η εκδήλωση της Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου για τους Κινδύνους των Παιδιών στο Διαδίκτυο

News Room M