magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Υπηρεσίες φυσικοθεραπείας και θεραπευτικής άσκησης στο νέο Unique Physio Lab

Υπηρεσίες φυσικοθεραπείας και θεραπευτικής άσκησης στο νέο Unique Physio Lab

Το Unique Physio Lab είναι ένα κέντρο προηγμένης φυσικοθεραπείας, άρτια διαμορφωμένο και εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που σκοπό έχει την καλύτερη παροχή υπηρεσιών απέναντι στον άνθρωπο.

Ένας μοντέρνος χώρος ο οποίος προσφέρει υπηρεσίες χαλάρωσης, άσκησης όπως και αντιμετώπισης μυοσκελετικών περιστατικών, νευρολογικών περιστατικών και αθλητικών κακώσεων. 

Στο φυσικοθεραπευτήριο μπορεί κάποιος είτε να κάνει την κλασική μορφή φυσικοθεραπείας είτε το πρόγραμμα αποκατάστασης του να αποτελείται από σύγχρονες τεχνικές και μηχανήματα όπως Ergon IASTM Technique (κινητοποίηση μαλακών μορίων και περιτονίας), βελονισμό, χειροπρακτική, λεμφική αποσυμφόρηση ή Tecar Therapy η οποία είναι θεραπεία με ραδιοσυχνότητες και προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα, ταχύτερη αποκατάσταση, ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος, μείωση του πόνου και επιταχύνει το φυσικό σύστημα αυτοΐασης του σώματος. 

Το κέντρο βρίσκεται στην Μεταμόρφωση, Πευκών 152 & Νιόβης στον 1ο όροφο, διαθέτει θέσεις στάθμευσης και λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 20:00.

Σχετικές αναρτήσεις

Φάρμακο για τον καρκίνο εξουδετέρωσε όλους τους συμπαγείς όγκους – Ελπιδοφόρα έρευνα

News Room A

Αντικαρκινικό φάρμακο πέτυχε δραστική υποχώρηση του ιού HIV σε ασθενή

News Room

Έμβρυα προστασία: Τα νανοσωματίδια διασχίζουν τον πλακούντα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

News Room A