Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, καθώς και για τις σκέψεις τους σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας.
Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «The 2Night Show», ο Πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας» αναφέρθηκε στην καθημερινότητά τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και την κοινή τους πορεία.
«Δεν βλέπω πολλή τηλεόραση, γιατί ο σύζυγός μου είναι από τις ΗΠΑ, μαθαίνει ελληνικά αλλά ακόμα δεν μιλάει αρκετά καλά για να παρακολουθήσουμε ελληνικές εκπομπές μαζί. Συνήθως επιλέγουμε αμερικανικές σειρές. Ειδικά όταν μέσα στη μέρα έχω δει αρκετά αποσπάσματα από την ελληνική τηλεόραση λόγω της πολιτικής, το τελευταίο που θέλω το βράδυ είναι να βλέπω κάτι μόνος μου, χωρίς να μπορεί εκείνος να συμμετέχει. Ωστόσο, μαθαίνει ελληνικά και μάλιστα γρήγορα», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ο ίδιος μίλησε και για το δέσιμο που έχει με τον σύζυγό του, τονίζοντας ότι η σχέση τους είναι ισχυρή και σταθερή. «Δεν έχω χωρίσει ποτέ με τον Τάιλερ. Ο χειρότερος καυγάς μας έχει κρατήσει 12 ώρες, και αυτό είναι όλο. Είμαστε μαζί έξι χρόνια, και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι ένας άνθρωπος-διαμάντι. Έχει σώσει ζωές στις ΜΕΘ, είναι ένας απίστευτα γλυκός και δοτικός άνθρωπος. Δεν χωρίζεις κάποιον σαν τον Τάιλερ. Η χημεία μας είναι εξαιρετική, και έχουμε αγαπήσει και οι δύο την Ελλάδα και την ευρωπαϊκή κουλτούρα. Συχνά συζητάμε για το πόσο διαφορετικά βλέπουμε την κοινωνία σε σχέση με όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ».
Ο Πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις του για το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. «Όταν αφιερώνεις 31 χρόνια στο να βρεις ποιος πραγματικά είσαι, το να έχεις βρει και τον άνθρωπό σου είναι το μεγαλύτερο δώρο. Για εμένα και τον σύζυγό μου, η σκέψη να προσθέσουμε μέλη στην οικογένειά μας είναι κάτι που μας γεμίζει χαρά. Μια οικογένεια δεν καθορίζεται από τον αριθμό των μελών της, αλλά από την αγάπη που τη διαμορφώνει. Είμαστε ήδη πολύ ευτυχισμένοι, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα θέλαμε να κάνουμε αυτό το βήμα».
