magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

“Who hurt you”. Πώς το λειτουργικό ντύσιμο είναι μια αδιαμφισβήτητα «απαστράπτουσα πρόταση».

Η καλοκαιρινή συλλογή της “Who hurt you” έρχεται για να σας σαγηνεύσει με εντυπωσιακές δημιουργίες για όλες τις ώρες. Με υφάσματα από την Ιταλία και ραφές στην Ελλάδα καταστά το λειτουργικό ντύσιμο ως μια αδιαμφισβήτητα «απαστράπτουσα πρόταση».

Ο τίτλος που έδωσε η Βασιλίνα Μαριόλη σε αυτή τη συλλογή είναι “What good are wings without the courage to fly” επιθυμώντας να τονίσει την αίσθηση ελευθερίας που αισθανόμαστε λίγο πριν το καλοκαίρι, που όλα μοιάζουν πιθανά και δυνατά.

Τη νέα συλλογή της “Who hurt you” θα την βρείτε στα περισσότερα ελληνικά νησιά σε «επιλεγμένες» boutique, αλλά και στα μεγαλύτερα σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο.

“Who hurt you” — the story.
Η μέδουσα είναι γυναίκα που τραυματίστηκε από κάποιον άλλον (τον Ποσειδώνα), ύστερα αδικήθηκε (από την Αθηνά), και αναγκάστηκε να μεταμορφωθεί ώστε το σώμα και ο ψυχισμός της να μην παραβιαστούν, ποτέ ξανά. Με φίδια που βγαίνουν απ’ το κεφάλι της, μετατρέπει σε πέτρα και καταδικάζει όσους την πλησιάζουν σε ψυχική και σωματική ακαμψία. Μια φιγούρα που έκανε τον Garbati να αναρωτηθεί «πως θα έμοιαζε εάν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της»;

Δείτε τη συλλογή από το παρακάτω link:
https://www.whohurtyou.gr

Ακολουθήστε το brand “Who hurt you” στο Instagram.
https://www.instagram.com/whohurtyou.gr/

Σχετικές αναρτήσεις

Η Δίαιτα του Στρατιώτη που Υπόσχεται Θαύματα σε Κάθε Γυναίκα! Και Ισχύει 100% …

News Room

Oι άντρες μίλησαν: 6 φωτογραφίες που δε θέλουν να ξαναδούν στο προφίλ σου στο Instagram

News Room

Το Λαμπερό Fashion Bazaar της Boutique “Di Più” !

Newsroom E