magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Βραβεία Oscar 2022: Δείτε ποια είναι τα δώρα των υποψηφίων – Ελληνικό ελαιόλαδο ανάμεσά τους

Oscars 2022: Οι νικητές, η Ουκρανία και η τρομερή Μπιγιονσέ

Βρισκόμαστε μόλις μία “ανάσα” από την Τελετή Απονομής των Βραβείων Oscar

Όλο το Χόλιγουντ ετοιμάζεται για τις λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Κάποιος υποψήφιος όμως, είτε πάρει βραβείο είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι πως θα αποχωρήσει από το Dolby Theater με μια ξεχωριστή goodie bag.

Οι υποψήφιοι των Βραβείων Όσκαρ θα λάβουν ιδιαίτερα ακριβά δώρα, από οικόπεδο στην Σκωτία μέχρι και ελληνικό ελαιόλαδο… με φύλλα χρυσού. Αυτή την ξεχωριστή goodie bag έχει αναλάβει η εταιρεία Distinctive Assets, με το περιεχόμενο της να αξίζει πάνω από 100.000 δολάρια!

Στα δώρα, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, περιλαμβάνεται ένα οικόπεδο έκτασης από 1 έως 100 τετραγωνικά μέτρα μέσω του Highland Titles και επιπλέον τον τίτλο του «Λόρδου ή της Κυρίας του Γκλένκο». Στην τσάντα θα βρίσκεται και μια all-inclusive διαμονή στο Κάστρο του Τορίνο στη Σκωτία, με υπηρεσία μπάτλερ.

Η goodie bag όμως έχει και άλλες εκπλήξεις. Οι υποψήφιοι θα πάρουν επίσης μια κάρτα για μια θεραπεία λιποαναρρόφησης The Celebrity Arms από το Art Lipo, η οποία κοστίζει περίπου 9.500 δολάρια, καθώς και ένα μπουκαλάκι με παρθένο ελαιόλαδο της ελληνικής εταιρείας Ariti, το οποίο περιέχει βρώσιμες νιφάδες χρυσού.

 

Υπάρχουν βέβαια και κάποια πιο «ταπεινά» δώρα, με τους χορηγούς των βραβείων των Όσκαρ να έχουν επιλέξει να βάλουν στην τσάντα μια ποικιλία από ξηρούς καρπούς, ένα unisex άρωμα της Piper & Perro, μια βούρτσα μαλλιών της Tangle Teezer, μέλι Manuka, Posh Pretzels, ένα Pellegrino Natural Sparkling Mineral Water και ένα μπουκάλι Tolani Al Passo 2018 Chianti Classico.

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Γιάννης Ταυλάς και ο Πάρις Ρούπος στο NOMADS στο Μοναστηράκι!

Newsroom E

Δήμος Αθηναίων: O “Πολιτισμός στις Γειτονιές” κάνει 2η στάση στο Παγκράτι!

News Room A

Lord of the Rings: The Rings of Power – Επιστροφή στη «Μέση Γη» με νέο τρέιλερ

News Room A