Η Βίκυ Καγιά και η Δανάη Παππά έδωσαν μαθήματα στυλ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όχι μόνο με τις red carpet εμφανίσεις τους, αλλά και με τα καθημερινά τους looks, που ανέδειξαν τις πιο hot τάσεις της νέας σεζόν.
Και οι δύο fashionistas επέλεξαν για τις βόλτες τους στην ιταλική πόλη το παπούτσι που θα «σαρώσει» το φθινόπωρο: τις μπαλαρίνες, το διαχρονικό υπόδημα που συνδέεται με τη γαλλική κομψότητα.
Η Δανάη Παππά προτίμησε μπαλαρίνες Zara σε χακί λουστρίνι (39,95 €), συνδυάζοντάς τες με barrell παντελόνι στην ίδια απόχρωση και μαρινιέρα. Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά διάλεξε τις εμβληματικές Chanel δερμάτινες μπαλαρίνες (1.300 €), τις οποίες φόρεσε με μαύρο σορτσάκι και φωτεινό ηλεκτρίκ πουκάμισο.




Δύο εμφανίσεις που αναδεικνύουν τη φιλοσοφία του quiet luxury, δείχνοντας πώς οι μπαλαρίνες μπορούν να απογειώσουν τόσο τα καθημερινά όσο και τα πιο κομψά outfits της mid-season.
