26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: Η συγκλονιστική εξομολόγησή του για την υγεία του- «Είπα στη Δέσποινα να τηλεφωνήσω στον γιο μου, μπορεί να μη ζήσω»

Βασίλης Μπισμπίκης: Η συγκλονιστική εξομολόγησή του για την υγεία του- «Είπα στη Δέσποινα να τηλεφωνήσω στον γιο μου, μπορεί να μη ζήσω»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά του Alpha, «Porto Leone».

Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, έχοντας στο πλευρό του τη Δέσποινα Βανδή.

«Όταν πήγα μέσα είπα στη Δέσποινα να πάρω τηλέφωνο τον γιο μου. Μπορεί να μη ζήσω, κάτι να του πω… Ευτυχώς που δεν το πήρα το παιδί να το τρελάνω, αλλά εκεί πήγε το μυαλό μου», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την υγεία του.

Στη συζήτηση, η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε αν εξακολουθεί να φοβάται τον θάνατο. Ο ίδιος απάντησε: «Δεν φοβήθηκα! Εγώ δήλωνα ότι φοβάμαι τον θάνατο, το δήλωνα κιόλας, ότι ο θάνατος για μένα είναι φόβος. Τελικά δεν έχω κανένα φόβο, ούτε στον θάνατο.

Με το που το έπαθα αυτό και είμαι κακό παράδειγμα ανθρώπου, δεν σταμάτησα να κάνω τη ζωή που έκανα. Είμαι πολύ κακό παράδειγμα ανθρώπου σε σχέση με την υγεία του», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης καλεσμένος στον Alpha.

Related posts

Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

ChrisTsiora

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει μέσα σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου – «Τελικά χωράω παντού»

Magdas News

Κλέλια Ανδριολάτου: Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα για το Maestro στους Παξούς – Φωτογραφίες

ChrisTsiora