25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Βασιλική Μιλλούση: Γυμναστική με την κόρη της – «Όμορφος και δημιουργικός χρόνος για τις δυο μας»

Η Βασιλική Μιλλούση συνεχίζει να δείχνει το πάθος της για τη γυμναστική, αυτή τη φορά με την πιο γλυκιά παρέα: την κόρη της, Λένια. Η πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής μοιράστηκε ένα τρυφερό βίντεο στο Instagram, όπου φαίνεται η μικρή της κόρη να την μιμείται με ενθουσιασμό και μεγάλη επιτυχία.

Οι κόρες της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια, Σοφία και Ελένη (Λένια), μεγαλώνουν μέσα σε μια οικογένεια γεμάτη αθλητισμό και διακρίσεις. Έχουν ήδη ξεκινήσει μαθήματα ενόργανης γυμναστικής και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, αποδεικνύοντας πως το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά.

Στη λεζάντα του βίντεο, η Βασιλική έγραψε: «New week, new workout, same partner» (νέα εβδομάδα, νέο πρόγραμμα γυμναστικής, ίδιος παρτενέρ), δείχνοντας τον όμορφο και δημιουργικό χρόνο που περνάει μαζί με την κόρη της.

Related posts

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατεβαίνει για Δήμαρχος!

Magdas News

Η μεγάλη γιορτή της Eurovision στην ΕΡΤ: Όλα όσα θα δούμε στις βραδιές των Ημιτελικών και του Μεγάλου Τελικού

ChrisTsiora

Moments: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δέχεται μήνυμα από τον πρώτο του μεγάλο έρωτα

ChrisTsiora