magdasnews.gr
ΖωήΠάμε θέατρο…

Βασιλιάς των Χριστουγέννων στην Αττική το Greek Santa’s Village Kings, Βαρδής, Λιανός κι άλλα μεγάλα ονόματα στο πρόγραμμά του.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, ο ενθουσιασμός κορυφώνεται και κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στην έναρξη του Greek Santa’s Village, του πρώτου Ελληνικού χωριού του Αϊ Βασίλη, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στα θέατρα Βράχων.

Οι πύλες του παραμυθιού ανοίγουν και το μαγικό ταξίδι ξεκινά. Με δημοφιλείς καλλιτέχνες, συναυλίες, και θεατρικά δρώμενα ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα αναγάγει το Greek Santa’s Village στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό.

KINGS, στις 8 Δεκ-22

Αδιαφιλονίκητοι «βασιλιάδες» των εκδηλώσεων οι Kings με την επιτυχία της χρονιάς «Madame», ο Γιάννης Βαρδής με τον Γιώργο Λιανό, η Ευριδίκη, οι Prestige, οι 15-50 με τον Δημήτρη Σταρόβα, ο Μανώλης Κονταρός, η Σίλια Κατραλή αλλά και οι Βασίλης Πορφυράκης, Λούκας Γιώρκας, Χριστίνα Κολέτσα και Γιάννης Κατινάκης σε μια συναυλία- αφιέρωμα στη στιχουργό Όλγα Βλαχοπούλου, δημιουργούν ένα μουσικό πρόγραμμα που θα ξεσηκώσει.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ, στις 11 Δεκ-22

Το κορυφαίο παραμυθένιο θεματικό πάρκο της Αττικής μας υποδέχεται στις 7/12 με μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης. Παρουσιαστής της ο διευθυντής του life style site του Ομίλου ΑΝΤ1 Fthis και παρουσιαστής στο “Καλύτερα δε γίνεται” με την Ναταλία Γερμανού, Χρήστος Κούτρας.

ΕΥΡΙΔΙΚΗ, στις 15 Δεκ-22

Με περισσότερες από 800 εκδηλώσεις στο ενεργητικό του να μαρτυρούν την εμπειρία του στην παρουσίαση εκδηλώσεων, χαρισματικός και άμεσος, ο Χρήστος Κούτρας θα είναι ο ιδανικός ξεναγός μας στην εντυπωσιακή βραδιά.

Μανώλης Κονταρός στις 2 Ιαν-23
15-50 & Δημήτρης Σταρόβας στις 18 Δεκ-22

Όλα θα ξεκινήσουν στις 17:00 με την παρέλαση των ξωτικών και των Μασκότ, όπου θα μας καλωσορίσουν, με κέφι και παιχνιδιάρικη διάθεση, βάζοντας μας έτσι στο εορταστικό κλίμα.

ΣΙΛΙΑ ΚΑΤΡΑΛΗ

Στις 18:00 τα αγαπημένα μας ξωτικά θα παραλάβουν από το αρχοντικό του και θα συνοδεύσουν, στη μεγάλη μας σκηνή τον πρωταγωνιστή των ημερών, τον Αϊ Βασίλη, όπου εκεί, οι Δήμαρχοι Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού, θα του παραδώσουν τα χρυσά κλειδιά των πόλεων τους, ορίζοντας τον επίτιμο Δημότη των Δήμων τους και η μαγική γιορτή ξεκινά. Το ρυθμό στο πάρτυ θα δώσει η Dj Aret με τις μουσικές της επιλογές, ενώ οι  Bronza Banda με τα χάλκινά τους θα μας παρασύρουν με Ελληνικά και Balkan ακούσματα, προσαρμοσμένα στο πνεύμα των εορταστικών ημερών.

Ξεκινήστε να ονειρεύεστε και εφοδιαστείτε τα εισιτήρια σας από το:

https://www.ticketplus.gr/event/greek-santas-village-to-elliniko-chorio- tou-ai-vasili/

Η φιλόδοξη παραγωγή φέρει την υπογραφή του Λευτέρη Καλλινικίδη και της Thessaloniki Brand και τα έσοδα θα διατεθούν στην Πανελλήνια Δράση Αξιοπρέπεια.

Τιμές Εισιτηρίων:

  • Γενική Είσοδος: 7€
  • Μειωμένο Εισιτήριο: 3,5€ σε παιδιά 9-15 ετών, πολύτεκνους, ανθρώπους τρίτης ηλικίας και ΑΜΕΑ.
  • Ελεύθερη είσοδος για παιδιά έως 8 ετών.

Ωράριο Εκδήλωσης: Τετάρτη 07/12, 17.00–22.00 (Τελετή ‘Εναρξης)

Γενικό Ωράριο: 10.00-22.00*

*με εξαίρεση την 31η/12 από 10.00 έως 01.00.

Σχετικές αναρτήσεις

Από την Ύδρα η συμβολική κήρυξη της έναρξης του πολιτιστικού προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής

News Room A

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στην Ερέτρια της Εύβοιας στο Νησί των Ονείρων!

Newsroom E

Κι όμως! Το αρχικό φινάλε του “Squid Game” δεν ήταν αυτό που είδαμε!

News Room A