magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

VALENTINE´S DAY | Η Νέα Beauty Κολεξιόν Της Bershka

Αυτό το νέο άρωμα φέρνει τον θεό του Έρωτα αυτοπροσώπως. Απόλαυσε ένα γλυκό άρωμα και γεμάτο αγάπη χάρη στο Cupid’s Wings. Επίσης, είναι γεμάτο με γκλίτερ και έχει ένα ροζ πονπόν που του χαρίζει μία πολύ ρομαντική εμφάνιση. Είναι διαθέσιμο και σε μορφή roll on.  

Με αυτό το νέο προϊόν θα λάμψεις όσο ποτέ άλλοτε. Χάρη στην μορφή της ξηρής σκόνης και την εφαρμογή της με αντλία αέρα μπορείς να την απλώσεις σε όλο το σώμα καθώς αφήνει στην επιδερμίδα σου μικρές λάμψεις γκλίτερ.

Είναι πολύ ελαφρύ, ούτε θα καταλάβεις ότι το φοράς και θα έχεις μία μοναδική λάμψη!

​ Μία κρέμα πολλών χρήσεων με χρώμα και μία βελούδινη υφή που κολλάει στην επιδερμίδα χαρίζοντας ένα ελαφρύ χρώμα στα μάγουλα και τα χείλη.

Γίνε πιο χρυσή από ποτέ. Παρουσιάζουμε μία νέα και λαμπερή σύνθεση σκιάς ματιών που δημιουργεί εντυπωσιακά εφέ στις βλεφαρίδες. Με μίνι στοιχεία γκλίτερ και ένα επιπλέον μεταλλικό εφέ, θα δώσει στη ματιά σου μία υπέροχη όψη.

Επίσης, είναι πολύ εύκολη στη χρήση χάρη στο λεπτό απλικατέρ, το οποίο καλύπτει γρήγορα όλη την βλεφαρίδα. Διαθέσιμη σε χρυσή απόχρωση.

Επίσης, ένα νέο gloss συνδυάζει μέγιστη άνεση και ένα γυαλιστερό εφέ που θα χαρίσουν λάμψη στα χείλη σου για να είναι πιο όμορφα από ποτέ.

Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

10 «καυτές» απορίες για την περίοδό μας!

News Room

Κορίτσια προσοχή: 5 λόγοι που επιλέγουμε πάντα λάθος παπούτσια!

News Room

7 beauty tips που θα θέλαμε να γνωρίζαμε νωρίτερα

News Room