magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

V ή The Visitors: Η σειρά που δεν έχει τέλος και ακόμη και σήμερα την παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές

V ή The Visitors: Η σειρά που δεν έχει τέλος και ακόμη και σήμερα την παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές

Πώς γίνεται μια σειρά που δεν έχει κανένα τέλος, να έχει εκατομμύρια προβολές; Κι όμως γίνεται. Η σειρά “V” κερδίζει κάθε χρόνο το τηλεοπτικό κοινό ολόκληρου του πλανήτη, που θέλει να δει… γιατί δεν έχει κανένα τέλος. 

Όχι, δεν πρόκειται για μια σειρά που σε αφήνει να μαντέψεις ή έστω να αποφασίσεις το τέλος που θα έχει. Απλά πρόκειται για μια σειρά που δεν τελείωσε ποτέ, αφού το 2009, ακυρώθηκαν τα δύο τελευταία επεισόδια του 2ου κύκλου και η σειρά δεν ανανεώθηκε για 3η σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος της σειράς, τα downloads παγκοσμίως και η αγορές των επεισοδίων ήταν εκατομμύρια, ωστόσο όταν μια σειρά προβάλλεται στην τηλεόραση και δεν έχει την επιθυμητή τηλεθέαση… “κόβεται”.

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην συγκεκριμένη σειρά. Παρόλο που ο πρώτος κύκλος της σειράς είχε κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, ο δεύτερος κύκλος δεν είχει το ίδιο αποτέλεσμα, με τους τηλεθεατές να αλλάζουν κανάλι και να μην ενδιαφέρονται πλέον για την υπόθεση της σειράς.

Η σειρά “V” ή “The Visitors” παρακολουθεί την ιστορία της ανθρωπότητας, μετά το “First Contact” με μία εξωγήινη ζωή που έρχεται στον πλανήτη ειρηνικά, για ανεφοδιασμό και να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Το είδος αυτό μοιάζει πολύ με το ανθρώπινο, αλλά όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, όλα ήταν ένα ψέμα.

Οι Visitors ήρθαν να κατακτήσουν τον πλανήτη και αυτό το καταλαβαίνουν ελάχιστοι άνθρωποι, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν μια εισβολή.

Το αν τα καταφέρνουν δεν το μαθαίνουμε ποτέ, αφού η ιστορία σταματάει στο 10ο επεισόδιο του 2ου κύκλου, όταν το σχέδιο των “Visitors” μπαίνει στην τελική του φάση.

Η αλήθεια είναι ότι ο τηλεοπτικός σταθμός “ABC” που είχε αναλάβει τη σειρά, θέλησε να κάνει ένα Reboot της σειράς το 2012, ωστόσο κανείς δεν συμφώνησε πως αξίζει να επιστρέψει η ιστορία που δεν ήθελε να δει κανείς πώς τελειώνει.

Κατά τα άλλα, η σειρά περιέχει πολλές σκηνές δράσεις, αγωνία και τρόμο σε λογικά πλαίσια.

Σχετικές αναρτήσεις

Οι Deaf Radio ανάμεσα στους 9 φιναλίστ για τα HEMI Music Awards 2021!

News Room A

Ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τον Ιησού Χριστό και “έσπασαν” την “κατάρα” του ρόλου

News Room A

Η παράσταση «Η Κληρονομιά», του Πιερ ντε Μαριβώ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη σε On Demand προβολή το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

News Room A