magdasnews.gr
People & Politics

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Συγκινητικές στιγμές στη βάφτιση του γιου τους!

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Συγκινητικές στιγμές στη βάφτιση του γιου τους!

Σε μια λιτή τελετή, σε κλειστό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού είχαν ζητήσει χαρακτηριστικά να επικρατεί κατάνυξη και ιδιωτικότητα, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας βάφτισαν τον γιο τους στην Πάτμο!

Το Μυστήριο τελέστηκε στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού με φιλία και εκτίμηση ετών.

Νονοί του παιδιού ήταν ο γιος της Τζένης, Μάξιμος Κωστόπουλος, που πρόσφατα γιόρτασε τα 14α γενέθλιά του, ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ Ηλίας Καντζούρης και η επιχειρηματίας Βιολέττα Λάππα.

Το πρώτο όνομα του νεοφώτιστου γιου τους είναι Παναγιώτης, από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο είναι Αντώνης, από ένα τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου, που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό της, ανάμεσα στους περίπου 30 καλεσμένους που έδωσαν το «παρών», βρίσκονταν και οι δύο κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.

Όλοι τους πήραν για δώρο ένα κερί με έναν γαλάζιο ιππόκαμπο που συμβολίζει το σχήμα του νησιού και αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την προστασία, τη γενναιοδωρία και την καλή τύχη, ενώ τα μαρτυρικά έφτιαξαν πατέρες από τα μοναστήρια της Πάτμου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από το περιοδικό YOU που κυκλοφορεί:

Σχετικές αναρτήσεις

Φαίνη Χατζηαθανασιάδου: Εγκαινιάστηκε το εκλογικό της κέντρο ως υποψήφιας Δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού

Newsroom E

Αποκάλυψη: Το τηλεφώνημα Μέτσολα σε Μητσοτάκη για Μπελέρη

Newsroom

Βασίλης Κικίλιας: Λύγισε αναφερόμενος στο βρέφος 24 ημερών που είναι στη ΜΕΘ με κορωνοϊό

News Room A