magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Τζένη Γεωργιάδη: Για μία μοναδική συναυλία στην Τήνο με ιερό σκοπό και “Πίστη” για τα παιδιά

Τζένη Γεωργιάδη: Για μία μοναδική συναυλία στην Τήνο με ιερό σκοπό και "Πίστη" για τα παιδιά

Με μία ιδιαίτερη ευαισθησία, να την χαρακτηρίζει ως άνθρωπο, και θέλοντας με κάθε τρόπο, να συμβάλλει, σε πολύ σημαντικούς σκοπούς, προς βοήθεια των συνανθρώπων μας, η Τζένη Γεωργιάδη, είναι έτοιμη να δώσει τη φωνή της, για τον Σύλλογο « Η Πίστη»!

Μαζί με τον Άρη Καμπάνο και τους «Erreto», ενώνουν τις φωνές τους, για τον σύλλογο «Η Πίστη», σε μία μοναδική συναυλία- beach party, που θα δοθεί στην Τήνο, στις 24 Ιουλίου, στο beach bar Lala Louza, όπου τα έσοδα, θα διατεθούν, για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων-Παιδιών, με Νεοπλασματικές Παθήσεις!

Η δημοφιλής Τήνια ερμηνεύτρια, που καθόλη τη μουσική διαδρομή της, στηρίζει και αναδεικνύει το νησί της, χωρίς δεύτερη σκέψη, είπε το «ναι», να βοηθήσει αυτό τον τόσο ιερό σκοπό, που πρωτοστατεί, η πρόεδρός του, κυρία Αναστασία Σταματέα!

Με μότο όλων, «γιατί όλοι μαζί και η ζωή θα βγει στο τέλος κερδισμένη», στις 24 Ιουλίου, η Τζένη Γεωργιάδη, ο Άρης Καμπάνος, και οι Erreto, που θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς, υπόσχονται να βάλουν τα δυνατά τους, με πίστη για την «Πίστη», σε μία συναυλία στην Τήνο, που θα αφήσει το δικό της λιθαράκι, στην πολιτιστική παρακαταθήκη του νησιού!

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει, στο κατάστημα «Move Rentals» στην Τήνο, και αξίζει να δώσουμε όλοι μας, από 20 ευρώ (μαζί με ποτό), για να δώσουμε «πίστη» και αγάπη, στα παιδιά και στους γονείς τους, που το έχουν ανάγκη!

Σχετικές αναρτήσεις

Συναυλία με τη Λευκαδίτισσα Πάττυ Καλού στον Πολυχώρο Τέχνης “Αλεξάνδρεια” το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

News Room A

Κώστας Μακεδόνας: Μουσική εκδήλωση στο Δήμο Ναυπλιέων με τη συμμετοχή της χορωδίας του ΔΟΠΠΑΤ

News Room A

Διαδικτυακές Ραδιοφωνικές Εκπομπές εμπνευσμένες από τη “Γραμμή του Ορίζοντος” του Χρήστου Βακαλόπουλου

News Room A