magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Τζένη Γεωργιάδη: Έκλεψε την παράσταση στη “Σφίγγα” με Μαραγκόζη και Δήμα στο πλευρό της (video)

Τζένη Γεωργιάδη: Έκλεψε την παράσταση στη "Σφίγγα" με Μαραγκόζη και Δήμα στο πλευρό της (video)

Με την μεγάλη στήριξη του κόσμου, αλλά και πολλών συναδέλφων της, μα πάνω από όλα φίλων της, ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία, οι δύο live εμφανίσεις, της Τζένης Γεωργιάδη, στη μουσική σκήνη «Σφίγγα».

Η Τήνια ερμηνεύτρια, που έχει μπει δυναμικά στη μουσική σκηνή, τα τελευταία χρόνια, με τραγούδια-ορόσημο, που την έχουν κάνει να ξεχωρίσει, και με σπουδαίες υπογραφές, όπως αυτές του, Στέφανου Κορκολή, της Ρεβέκκας Ρούσση, του Κώστα Μηλιωτάκη, του Βασίλη Δήμα και άλλων, παρουσίασε on stage, ένα μοναδικό δύωρο πρόγραμμα, όπου ξεσήκωσε, το κατάμεστο κόσμου, στέκι.

Μαζί με την μπάντα της, ερμήνευσε τόσο τις δικές της επιτυχίες, αλλά και όλα τα αγαπημένα της τραγούδια, ανεβάζοντας το θερμόμετρο της διασκέδασης. Μια ξεχωριστή ερμηνεύτρια, που σε κερδίζει με την απλότητά της στην σκηνή, ενώ σε «ταξιδεύει» μουσικά, τόσο με την φωνή της, όσο και με την ενέργειά της, «περπατώντας» με δεξιοτεχνία, στα πιο έντεχνα μονοπάτια της μουσικής, τα οποία τα «παντρεύει», με πιο μοντέρνα και ρυθμικά ακούσματα.

Οι δύο live εμφανίσεις της στην «Σφίγγα», κέρδισαν το χειροκρότημα, ενώ η ίδια δέχτηκε on stage, τα πιο κολακευτικά σχόλια, τόσο από την σπουδαία Χριστίνα Μαραγκόζη, όπου τις απολαύσαμε να τραγουδούν μαζί, όσο και από τον Βασίλη Δήμα, όπου ερμήνευσαν από κοινού, το ντουέτο τους, που έκανε τη μεγάλη μουσική έκπληξη, με τίτλο «Η απορία μου».

Σχετικές αναρτήσεις

Η Sold Out πρεμιέρα του Νικηφόρου στο κατάμεστο “Delilah Nights” της Θεσσαλονίκης!

News Room A

Squid Game: Θα γίνει πιο σκοτεινό στη 2η σεζόν – Αποκαλύψεις από τον δημιουργό

News Room A

Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Σωτήρη Δανέζη στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

News Room A