magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Τριχόπτωση: Αυτή είναι η νέα παρενέργεια από τη νόσηση με κορωνοϊό (video)

Τριχόπτωση: Αυτή είναι η νέα παρενέργεια από τη νόσηση με κορωνοϊό (video)

Μια ακόμη παρενέργεια προστίθεται στις παρενέργειες από τη νόσηση με κορωνοϊό και αυτή είναι η τριχόπτωση.

Δεν είναι λίγοι οι ασθενείς που βλέπουν τις τρίχες των μαλλιών τους να πέφτουν και κάτι ανάλογο συνέβη και στην 58χρονη Ρόζα από το Βόλο, που μίλησε στο MEGA και το LIVE NEWS με το Νίκο Ευαγγελάτο.

«Κάπου στο καλοκαίρι, τρεις μήνες μετά τη νόσηση από κορονοϊό έπεφταν τα μαλλιά μου τόσο πολύ σαν να έκανα χημειοθεραπεία», ανέφερε η Ρόζα στην εκπομπή LIVE NEWS.

«Φοβήθηκα ότι θα χάσω τη ζωή μου. Πίστευα ότι θα πεθάνω. Βασικά έφτασα ένα βήμα πριν. Έπαθα πνευμονική εμβολή». Μετά από 19 ημέρες στην εντατική η Ρόζα βγήκε νικήτρια, όμως… «το ότι βγήκα αρνητική ήταν το εισιτήριο για τα μετέπειτα. Έπεφταν τα μαλλιά μου τόσο, που κάποια στιγμή αραίωσαν και φαινόταν το δέρμα» λέει.

«Έκλαιγα την ώρα που ήμουν στη ντουζιέρα. Ούρλιαζα στα μαλλιά μου και έλεγα “σταματήστε να πέφτετε”», συμπληρώνει.

Μάλιστα, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, η Παρασκευή Κατσαούνου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Πνευμονολογίας ΕΚΠΑ, σημείωσε πως η τριχόπτωση είναι ένα συχνό σύμπτωμα του κορωνοϊού.

Δείτε το video από το MEGA και το LIVE NEWS με το Νίκο Ευαγγελάτο:

Σχετικές αναρτήσεις

Ξεκινήστε Άσκηση Και Δείτε Τις Συνήθειές Σας Να Αλλάζουν Προς Το Καλύτερο! Υγεία Χρήστος Φράγκος Personal Trainer, Fitness Professional Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 108 Hits

News Room

Η αιθάλη των ρύπων του αέρα μπορεί να φθάσει ως τον πλακούντα της εγκύου

News Room

Πώς η διατροφή σχετίζεται με τον πονοκέφαλο

News Room