21.8 C
Αθήνα
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Τραγωδία στη Λευκάδα: Πνίγηκε στο bachelor 30χρονος Στέφανος – Παντρευόταν σε 20 μέρες

Πένθος επικρατεί στα Τρίκαλα για τον τραγικό χαμό του 30χρονου Στέφανου Κέμου, ο οποίος πνίγηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην παραλία Κάθισμα της Λευκάδας, λίγες μόνο εβδομάδες πριν από τον γάμο του.

Ο άτυχος νεαρός είχε ταξιδέψει στο νησί μαζί με φίλους του για να γιορτάσει το bachelor πάρτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρασύρθηκε από μεγάλα κύματα ενώ κολυμπούσε, παρά την κακοκαιρία που επικρατούσε στην περιοχή. Δυστυχώς, τα κύματα τον έβγαλαν χωρίς τις αισθήσεις του στην ακτή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν το Λιμενικό, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, όμως, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Λευκάδας, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Στέφανος καταγόταν από τα Τρίκαλα και ήταν γιος γνωστού επιχειρηματία της πόλης, που διατηρεί μαζί με συγγενικά του πρόσωπα αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς όλοι τον περιγράφουν ως αγαπητό και δραστήριο νέο.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι την ίδια ώρα η μέλλουσα σύζυγός του βρισκόταν σε άλλο νησί για το δικό της bachelor πάρτι. Ο γάμος του ζευγαριού ήταν προγραμματισμένος για τις 17 Ιουνίου.

Related posts

Ο Χρήστος Σταϊκούρας στο 3 rd Business & Accounting Conference

Magdas News

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για το viral video που τραγουδάει (video)

Magdas News

Πρόεδρος Δημοκρατίας, ανασχηματισμός και καθημερινότητα τα “στοιχήματα” της κυβέρνησης για το 2025

Magdas News