magdasnews.gr
People & Politics

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Το γεύμα της Κατερίνας Μονογιού με οδηγό της Ferrari

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Το γεύμα της Κατερίνας Μονογιού με οδηγό της Ferrari

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Η αδερφή του Τζώρτζη και βουλευτής της ΝΔ είχε δειπνήσει το περασμένο καλοκαίρι μαζί με τον Μονεγάσκο οδηγό αγώνων, Σαρλ Λεκλέρ

Οι τελευταίες εικόνες σκοτεινές σε μια ζωή με ισχυρή έκκριση αδεναλίνης, υψηλές ταχύτητες και ανατροπές. Μετά το φρικτό τροχαίο στη Βούλα, με τα βίντεο από τη μοιραία Ferrari να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, πληροφορίες για τη δραστηριότητα και τις επαφές του Τζώρτζη Μονογυιού έρχονται να αποδείξουν την τραγική ειρωνεία που σημάδεψε το θύμα της υπόθεσης.

Τόσο ο ίδιος όσο και πρόσωπα της οικογενείας του, όπως προκύπτει, είχαν επαφές με γνώστες της Ferrari, του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο ξεψύχησε ο Τζώρτζης.

Η αδερφή του και βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού είχε ταξιδέψει στο Μονακό για να παρακολουθήσει το Γκραν Πρι της Φόρμουλα 1 και μάλιστα συντροφιά με τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η Κατερίνα Μονογυιού είχε δειπνήσει, ακόμη, το περασμένο καλοκαίρι, μαζί με τον Μονεγάσκο οδηγό αγώνων, Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος τρέχει με την ομάδα της Ferrari. Το 2018 εντάχθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 και από το 2019 αγωνίζεται με τα χρώματα της Scuderia Ferrari, με την οποία έχει κερδίσει δύο αγώνες.

Κυκλοφορεί, την ίδια στιγμή, φωτογραφία στην οποία φαίνεται η Κατερίνα Μονογυιού μαζί με τον Λεκλέρκ και τον γνωστό Μυκονιάτη επιχειρηματία Κωνσταντίνο Μαστοράκη.

monogiou

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Λεκλέρκ είχε βρεθεί, τον περασμένο Αύγουστο στη Μύκονο στην οποία πέταξε με ιδιωτικό τζετ από τη Ρώμη, μαζί με την σύντροφό του και influencer Σαρλότ η οποία είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία του Μονακό.

Εκεί συνάντησε έναν παλιό του γνώριμο, τον Κώστα Μαστοράκη, ο οποίος φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες για τη διαμονή του στο νησί. Ο Λεκλέρκ, υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της συλλογής Άνοιξη 2020 Giorgio Armani Made to Measure.

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτή είναι η νέα σχέση του Ευκλείδη Τσακαλώτου – Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

News Room A

FLASHBACK | Τόλης Βοσκόπουλος: Η σπάνια εξομολόγηση στην Έλλη Στάη (video)

News Room A

Κώστας Μπακογιάννης: Εμβολιάστηκε με το καπάκι στο χέρι και “έστειλε το δικό του μήνυμα” στους συνωμοσιολόγους

News Room A