25.5 C
Athens
Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022
More

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τόλης Βοσκόπουλος: Σαράντα μέρες μετά, βρήκαν άδειους τους τραπεζικούς του λογαριασμούς

  Τα σαράντα πέρασαν, η διαθήκη άνοιξε και κρυμμένα μυστικά βρήκαν στην επιφάνεια! 

  “Πού πήγαν τα χρήματά του;”, “Ποιος κατασπάραξε την περιουσία του;”, είναι τα ερωτήματα που από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή, απασχολούν τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.

  ήταν κοινό μυστικό πως από ένα λαϊκό παιδί προσφυγικής οικογένειας, κατάφερε να εξελιχθεί στον άρχοντα της πίστας, όπου τη δεκαετία του ’60, του ’70 και του ’80 πέρασαν από τα χέρια του δεκάδες εκατομμύρια δραχμές. Γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να ξόδευε για να ζει όσο πιο πλούσια μπορούσε.

  Με το χέρι στην τσέπη

  Προτού η Άντζελα Γκερέκου μπει στη ζωή του, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν σταματούσε να βάζει το χέρι στηντ σέπη. Καμπάνες στον Αστέρα Βουλιαγμένης, πάρτι, ακριβές Ντομ Περνιόν, πανάκριβα δώρα σε γυναίκες, ήταν μερικές μόνο από τις σπατάλες που αποδείχθηκαν καταστροφικές και τον άφησαν στη δύση της μυθιστορηματικής καριέρας του, χρεωμένο. Μέσα από το πόθεν έσχες της συζύγου του, αποκαλύφθηκε πριν από λίγα χρόνια πως οι τραπεζικές του καταθέσεις ήταν μόλις 1,85 λεπτά, ποσό που μαρτυρο΄λυσε τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

  Την ίδια στιγμή, οι υποχρεώσεις προς το Ελληνικό Δημόσιο και την Εφορία ξεπερνούσαν τα 8.000.000 ευρώ για τον άνθρωπο που κάποτε έστελνε δώρο μια Τζάγκουραρ σε γυναίκα που είχε ερωτευθεί. Εκείνη την περίοδο, πολλοί ήταν που αναρωτιόντουσαν πώς γίνεται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους Έλληνες τραγουδιστές να μην έχει στην άκρη, ούτε δύο ευρώ, χρωστώντας παράλληλα ένα υπέρογκο ποσό. Ενώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου είχε συσσωρεύσει επίσης και άλλες υποχρεώσεις, που άγγιζαν τις 800.000 ευρώ.

  Όλα για την Εφορία

  Όλα αυτά ανάγκαζαν τον Τόλη μέχρι σχεδόν το τέλος της ζωής του και παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, να δουλεύει σε νυχρετινά μαγαζιά, να δίνει συναυλίες και να εμφανίζεται σε θεταρικές παραστάσεις. “Ό,τι χρήματα έβγαζε του τα έπαιρνε η Εφορία και οι Τράπεζες, ππου μια ζωή ολόκληρη τις αποκαλούσε τοκογλύφους”, φέρεται να δηλώσει πρόσωπο από το περιβάλλον του εξάχαστου τραγουδιστή. Γνωρίζοντας πως το τέλος του πλησιάζει και μην θέλοντας να αφήσει πίσω του την παραμικρή εκκκρεμότητα, ο Τόλης κατάφερε να βάλει σε μια τάξη τα χρέη και τις υποχρεώσεις του, επιθυμώντας παράλληλα ό,τι απέμεινε από την πάλαι ποτέ τεράστια περιουσία του, να περάσει στα χέρια της κόρης του.

  “Προτού φύγει από τη ζωή, πρόλαβε να μεταβιβάσει στην κόρη του, ότι είχε και δεν είχε, τόσο από ακίνητα, όσο και από τραπεζικούς λογαριασμούς”, φέρεται να δηλώνει φιλικό του πρόσωπο. Έτσι οι τραπεζικοί του λογαριασμοί είναι άδειοι, καθώς όλα βρίσκονται στο όνομα της 20χρονης πριγκίπισσάς του.

  *Όπως δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Χάι που κυκλοφορεί.

  - Advertisement -

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ