magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Το βέλο είναι φέτος στη μόδα αλλά δεν πρόκειται να φορεθεί πολύ

Το βέλο, μπορεί να έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε μόνο σε νύφες ή και χήρες, αλλά φέτος πρόκειται να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο και στα χειμερινά outfits.

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Όταν πριν από μήνες, οι Μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας παρουσίαζαν τις προτάσεις για αυτή τη σεζόν, ήταν ολοφάνερο ότι στα fashion trend της χρονιάς, θα προστεθεί το βέλο.

Διάσημοι οίκοι όπως οι Rodarte, Louis Vuitton, Giambattista Valli κ.ά προτείνουν ως αξεσουάρ μαλλιών, το βέλο, που συνήθως μιλάμε γα ένα λεπτό διακριτικό δίχτυ σε διάφορες αποχρώσεις. Αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις τη συγκεκριμένη τάση ( που μετρά φυσικά ελάχιστους υποστηρικτές στον χώρο της μόδας ), πρέπει να γνωρίζει ότι το βέλο συνήθως καλύπτει ένα μέρος των μαλλιών και ένα μικρό μέρος του προσώπου σου.

Είναι κατά τα άλλα, ένα εξαιρετικό fashion trend, το οποίο όμως δεν θα φορεθεί και πολύ, ακόμη και αν αποπνέει έναν ρομαντικό ή ρετρό αέρα. Από την άλλη, πρέπει να γνωρίζεις, πως η πανδημία του κορωνοϊού, ανέδειξε σε νέο trend τις προστατευτικές μάσκες, οι οποίες έχουν μπει για τα καλά στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων μόδας, με την τιμή τους όμως, να είναι στα ύψη.

Δείτε πώς χρησιμοποίησαν οι μεγάλοι οίκοι μόδας το βέλο, στις πασαρέλες τους:

Σχετικές αναρτήσεις

Η Σκληρή Καθημερινότητα μιας Μητέρας με Επιλόχεια Κατάθλιψη, μέσα από μια Συγκλονιστική Φωτογράφηση.

News Room

Οδηγός Αγοράς: 12 πουκάμισα για στυλάτα ανοιξιάτικα looks

News Room

7 συμπτώματα του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας που ΚΑΘΕ γυναίκα πρέπει να γνωρίζει.

News Room