magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Το Scream 6 έρχεται και η Courtney Cox το ανακοίνωσε με τον πιο απίστευτο τρόπο! (video)

Το Scream 6 έρχεται και η Courtney Cox το ανακοίνωσε με τον πιο απίστευτο τρόπο! (video)

Μπορεί η επιστροφή του Scream στις κινηματογραφικές αίθουσες να μην ενθουσίασε και τόσο τους λάτρεις τους είδους, ωστόσο η εταιρεία παραγωγής όχι μόνο θέλει να φέρει και την 6η ταινία, αλλά το διαφημίζει με τον πιο απίστευτο τρόπο.

Τα γυρίσματα του Scream 6 ξεκίνησαν μέσα στο καλοκαίρι και η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2023. Η Courteney Cox, η οποία θα βρίσκεται κανονικά στην ταινία, μόλις ολοκλήρωσε τα δικά της γυρίσματα, ύστερα από αρκετές εβδομάδες που βρισκόταν στα πλατό.

Η ηθοποιός θέλησε να ανακοινώσει την επιστροφή της ταινίες και το τέλος των γυρισμάτων μέσα από ένα απίστευτο post στο Instagram, όπου βλέπουμε τον Ghostface να επιτίθεται IRL.

Δείτε το video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Τι θα δούμε στην 6η ταινία:

Οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο Scream λένε πως οι επιζώντες του μακελειού του Ghostface αφήνουν πίσω το Woodsboro και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Συνεπώς νέες ιστορίες θα “ανοίξουν”, κάτι το οποίο υποδηλώνει πως οι παραγωγοί θέλουν να προχωρήσουν και σε επόμενες ταινίες, αμέσως μετά.

Το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Hayden Panettiere, Courteney Cox και Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage) και Josh Segarra (Arrow).

Σχετικές αναρτήσεις

Το Animasyros 2021 Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων ενώνει τις δυνάμεις του με το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

News Room A

“Ήτανε μια φορά”: Ο Σταύρος Ξαρχάκος τιμά το Νίκο Ξυλούρη – Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 – Ωδείο Ηρώδου Αττικού

News Room A

“Λία η Σμυρνιά: Ένα τραγούδι από τον Πέτρο Πέτρου αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης (video)

News Room A