magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Το “To The Lake” του Netflix είναι το Contagion και το The Walking Dead από την Αγία Πετρούπολη

Αν δεν έχεις προσθέσει στη λίστα σου το “To The Lake”, τότε πρέπει γρήγορα να ανοίξεις το Netflix και να το κάνεις.

Πώς θα σου φαινόταν μία πανδημία με τα χαρακτηριστικά εκείνης του “Contagion”, να δημιουργεί πλάσματα σαν εκείνα του “The Walking Dead”; Απίστευτο και όμως αληθινό. Η σειρά “To The Lake”, μας παρουσιάζει μία μορφή πανδημίας, πολύ διαφορετική από εκείνη που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Ένας ιός “έρχεται” στην Ρωσία ( και σε ολόκληρο τον πλανήτη φυσικά ) για να αφανίσει τον πληθυσμό “καταστρέφοντας” τους πνεύμονες των ανθρώπων. Κάτι σαν τον ιό που είχαμε δει στην επική ταινία “Contagion”.

Τί γίνεται όμως όταν κάποιοι από τους αρρώστους συνεχίζουν να ζουν και επιτίθενται στους υγιείς; Τότε τα πράγματα αλλάζουν και γίνονται παρόμοια με εκείνα του “The Walking Dead”. Μην περιμένεις να δεις ορδές ζόμπι να γεμίζουν τις πόλεις. Η ιστορία ακολουθεί δύο οικογένειες οι οποίες προσπαθούν να ξεφύγουν από τις πόλεις και να καταφύγουν σε ένα απομακρυσμένο σπίτι, δίπλα σε μία λίμνη.

Στη διαδρομή τους τους θα συναντήσουν έναν γιατρό που προσπαθεί να βρει φάρμακα από εγκαταλελειμμένες περιοχές και να βοηθήσει όσους μπορεί και ας μην έχει βρεθεί θεραπεία ακόμα.

Βέβαια ο γιατρός εξομολογείται στους πρωταγωνιστές πως μάλλον έχει ανοσία στον ιό, καθώς σε κρούσμα που είχε όσο ήταν στο νοσοκομείο κατάφερε να βγει ζωντανός ενώ όλοι οι υπόλοιποι γιατροί που νόσησαν πέθαναν.

Η 1η σεζόν κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019 στη Ρωσία και δυστυχώς δεν υπάρχουν νέα για 2η season αλλά ούτε αν ακυρώθηκε. Αξίζει αν σημειωθεί πως το τέλος φέρνει πολλά ερωτηματικά, οπότε η προβολή του στο Netflix και τα καλά σχόλια που λαμβάνει ίσως και να αλλάξουν το μέλλον.

Σχετικές αναρτήσεις

Μελάς-Τερλέγκας-Ζαζόπουλος: Λαμπερό sold out διήμερο πρεμιέρας

News Room A

Τα 39 Σκαλοπάτια: Εννιά ακόμη παραστάσεις για το ελκυστικό θρίλερ κατασκοπείας

Newsroom

Λία Βίσση: 3 νέα τραγούδια κυκλοφορούν απο τη Spicy Alternative!

Newsroom E