magdasnews.gr
People & Politics

Το πρώτο μήνυμα του Νότη Σφακιανάκη – Έκλεισε ο λογαριασμός του στο Instagram

Το πρώτο μήνυμα του Νότη Σφακιανάκη - Έκλεισε ο λογαριασμός του στο Instagram

Λίγο μετά τη σύλληψή του από τις αστυνομικές αρχές και την αναβολή της δίκης του, ο Νότης Σφακιανάκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όμως, μετά τη δημόσια τοποθέτηση του στα social media, ο λογαριασμός του ερμηνευτή έκλεισε και δεν είναι πλέον διαθέσημος. Τη συγκεκριμένη είδηση μετέδωσε η εκπομπή Ευτυχείτε. Ο Νότης Σφακιανάκης έγραψε: “Η αγάπη σας τώρα χρόνια εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@@υ αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας… λειτουργούν με γνώμονα το διαιρεί και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές, τους βιαστές, τους φοροφυγάδες και πάσης φύσεως κακοποιό στοιχείο που πάει με τα νερά τους ή εντάσσεται κιόλας… απεναντίας για όλους εμάς τους υπόλοιπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος…”

Δείτε την ανάρτηση:

Σχετικές αναρτήσεις

Η έκκληση των ιδιοκτητών των κυλικείων των ΚΑΠΗ στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη γιατί δεν πήραν αποζημιώσεις

News Room M

Η απάντηση του ανεμβολίαστου Στέφανου Τσιτσιπά μετά το σάλο στα social media

News Room A

Η Κωνσταντοπούλου έγινε trend στο Twitter και αυτά είναι μερικά από τα σχόλια

Newsroom