magdasnews.gr
People & Politics

Το πιο δυνατό χειροκρότημα για τον αξέχαστο Γιώργο Καραϊβάζ και 61.270 ευρώ στη μνήμη του!

«Πάω σπίτι να ξεκουραστώ και μετά θα πάω για κάνα τσίπουρο»! Τα τελευταία λόγια του ανύποπτου Γιώργου Καραϊβάζ στη Ζήνα Κουτσελίνη…

Μια δύσκολη αποστολή είχε στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, η Ζήνα Κουτσελίνη καθώς κλήθηκε, μετά την άγρια δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής, σήμερα να βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής της και να βγάλει 2 ώρες ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα, με τον αγαπημένο της συνεργάτη  πλέον να είναι απών.

Η παρουσιάστρια για μια ακόμα φορα απέδειξε τη δύναμη της ψυχής αλλά και τον επαγγελματισμό της καθώς παρουσίασε με τους καλεσμένους και την δημοσιογραφική της ομάδα μια εκπομπή που ήταν 100% αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Γιώργο.

Μάλιστα στην έναρξη της ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να δείξει την αγάπη του στον Γιώργο που τόσο αγαπούσε τα παιδιά, και να τον τιμήσει συνεισφέροντας, με ένα μήνυμα ή με μια κλήση στο Χαμόγελο του Παδιού.

Έτσι  μέχρι και την Παρασκευή κάνοντας κλήση ή στέλνοντας μήνυμα στο  19810  και  γράφοντας τη λέξη Χαμόγελο  ο καθένας προσφέρει 2,60 του ευρώ ή 2,48 συν ΦΠΑ  που δίνονται στο Χαμόγελο το Παιδιού στη μνήμη του αγαπημένου δημοσιογράφου.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια καθώς η παρουσιάστρια ανακοίνωσε  στην λήξη της  εκπομπής πως μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν συγκεντρωθεί 61.270 ευρώ.

Στην συνέχεια η ίδια, οι καλεσμένοι της και όσοι βρίσκονταν στο πλατό σηκώθηκαν όρθιοι και έκλεισαν με ένα δυνατό χειροκρότημα προς τιμήν του αξέχαστου Γιώργου Καραϊβάζ.

http://www.zinapost.gr

 

Σχετικές αναρτήσεις

Ποιος είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την ανάρτηση στο Instagram και βοηθάει τους φτωχούς

News Room A

Πέτρος Κωστόπουλος: “Η παιδεραστία, ο Λιγνάδης, η Μενδώνη και ο Κουφοντίνας”

News Room A

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ! Όταν δάκρυσε ο Τόλης Βοσκόπουλος: Η συνέντευξη του “πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού” στον Νίκο Χατζηνικολάου (video)

News Room A