magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Το Oversized πουλόβερ είναι το must have item για τις κρύες ημέρες του Οκτώβρη

Χωρίς αμφιβολία, έχουμε μπει για τα καλά στο Φθινόπωρο και οι θερμοκρασίες όλο και πέφτουν σε πιο χαμηλά επίπεδα. Αν θέλεις λοιπόν να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου, ένα κρύο βράδυ του Οκτώβρη, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις το αγαπημένο σου oversized πουλόβερ.

Τα συγκεκριμένα ογκώδη πλεκτά πουλόβερ, είναι φέτος απολύτως στη μόδα και ειδικά για τις βραδινές εμφανίσεις. Θα πρέπει πάντα να θυμάσαι, πως ένα oversized πουλόβερ, προσθέτει αρκετό όγκο και ο μεγάλος σου στόχος, είναι να το μετριάσεις. Ειδικά αν έχεις κάποια παραπανίσια κιλά που θέλεις να αποφύγεις να πουν «καλησπέρα» στην παρέα σου.

Μπορείς να συνδυάσεις το oversized πουλόβερ σου, με μία μίνι φούστα, ψηλόμεσα παντελόνια, πλισέ και μακριές φούστες. Για παράδειγμα, αν λατρεύεις να χρησιμοποιείς στο outfit σου την αγαπημένη σου καρό φούστα, καλό είναι να επιλέξεις ένα λευκό πουλόβερ.

Παράλληλα, μπορείς να συνδυάσεις το ψηλόμεσο παντελόνι σου με το πουλόβερ σου, για extra πόντους style. Μην ξεχνάς όμως, πως και οι πλισέ φούστες είναι στη μόδα, οπότε μπορείς να δημιουργήσεις το απόλυτο outfit στο λεπτό.

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτά ακριβώς τα προγράμματα γυμναστικής επιλέγουν οι stars

News Room

Γιατί και οι μεγαλύτερες γυναίκες χρειάζεται να έχουν φίλες

News Room

SANGUEL: Η αναζήτηση ενός ατέλειωτου καλοκαιριού

News Room A