magdasnews.gr
People & Politics

Το ήξερες; Η Βαλίσσα Ελισάβετ έχει ΜΟΝΟ δύο επαφές στο κινητό της και ΔΕΝ είναι αυτές που φαντάζεσαι

Το ήξερες; Η Βαλίσσα Ελισάβετ έχει ΜΟΝΟ δύο επαφές στο κινητό της και ΔΕΝ είναι αυτές που φαντάζεσαι

Η βασίλισσα Ελισάβετ, μπορεί στις πρόσφατες εμφανίσεις της να έδειχνε πιο αδύνατη και περισσότερο ταλαιπωρημένη σε σχέση με το παρελθόν, όμως η Mirror αναφέρει πως η 95χρονη μονάρχης αισθάνεται μακράν καλύτερα.

«Η Βασίλισσα είπε σε όλους πως νιώθει καλύτερα και ανυπομονεί να τους καλωσορίσει όλους τα Χριστούγεννα. Όπως και άλλες οικογένειες, έτσι και η βασιλική ανυπομονεί να κάνει και πάλι το μεγάλο οικογενειακό γεύμα που τόσο έλειψε σε όλους εξαιτίας της πανδημίας», αναφέρει σε δημοσίευμά της η Mirror.

Η εφημερίδα Express, αποκάλυψε πάντως πως μετά τον θάνατο του Φίλιππου, η 95χρονη Ελισάβετ έχει μόνο δύο επαφές στο κινητό.

Η βασίλισσα όπως τόνισε το δημοσίευμα, έχει ένα ειδικό κινητό, το οποίο δεν είναι εύκολο να πέσει στα χέρια των hackers και στο οποίο έχει μόνο δύο επαφές, δύο άτομα τα οποία όταν την καλέσουν σπεύσει να απαντήσει σε αυτά και μόνο αυτά.

Όπως φαίνεται, η βασίλισσα έχει στις ταχείες κλήσεις την μοναχοκόρη της πριγκίπισσα Άννα και ο μάνατζέρ της John Warren.

Την κόρη της βασίλισσας την γνωρίζουν όλοι αλλά ο μάνατζέρ της είναι ο γαμπρός του αγαπημένου της φίλου κόμη του Carnarvon, το σπίτι τουοποίου ήταν το κάστρο Highclere στο Berkshire, το οποίο οι θεατές της τηλεόρασης μπορεί να γνωρίζουν καλύτερα ως Downtown Abbey.

«Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι και οι μόνοι που έχουν πρόσβαση στην Ελισάβετ 24 ώρες το 24ωρο», καταλήγει το δημοσίευμα.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεσπά μετά την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη

News Room A

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στο Μαξίμου μαζί με τον Peanut – Δείτε την ανάρτησή του

News Room A

Βασίλης Κικίλιας: Το throwback και το “αντίο” στο Ντούσαν Ίβκοβιτς

News Room A