magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Το εντυπωσιακό fashion film των Mi-Ro στο 7ο Επεισόδιο της Athens Xclusive Designers Week!

Το εντυπωσιακό fashion film των Mi-Ro στο 7ο Επεισόδιο της Athens Xclusive Designers Week!

Ξεχωριστό στυλ, all day προτάσεις και πολυτέλεια κυριαρχούν στο 7ο Επεισόδιο της Athens Xclusive Designers Week. Το αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro παρουσιάζει τη νέα του συλλογή  Ready to Wear A/W ’21-’22 με ένα fashion film που θα συζητηθεί.

Η γυναίκα που ενέπνευσε τους MiRο για την συλλογή του ερχόμενου Χειμώνα είναι ανεξάρτητη, θηλυκή, δυναμική και  βγαίνει έξω για να περάσει πραγματικά ωραία! Φοράει τα ιδιαίτερά της ρούχα με τα πολυτελή υλικά από το πρωί μέχρι το βράδυ γεμάτη αυτοπεποίθηση και νιώθει πιο σίγουρη από ποτέ. Άψογα φινιρίσματα, ιδανικές φόρμες που αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο και με έμφαση στις λεπτομέρειες η νέα συλλογή των σχεδιαστών θα κλέψει καρδιές τη νέα σεζόν. Προτάσεις για πρωί, που εύκολα φοριούνται όλη την ημέρα, αλλά και μοναδικές βραδινές δημιουργίες που είναι χαρακτηριστικό του σχεδιαστικού διδύμου, Δημήτρη Μαστρόκαλου και Γιάννη Ράπτη, ήρθαν  πιο  δυνατά από ποτέ με ένα μουσικό βίντεο που  προκαλεί αίσθηση!

Τη σκηνοθεσία και καλλιτεχνική διεύθυνση του fashion film των MiRo  επιμελήθηκε ο Χρήστος Θεολόγου.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι: η COLGATE MAX WHITE ULTIMATE, η πρώτη λευκαντική οδοντόκρεμα με καινοτόμα σύσταση με ένζυμα που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι.

Η LA BIORED της HEREMCO, μια σειρά καινοτόμων καλλυντικών επιστημονικής έρευνας, που αναγεννούν την επιδερμίδα!

Tα ροφήματα Starbucks RTD Coffee.

Επίσημοι συνεργάτες είναι η σχολή Freddy MakeUp Stage που επιμελείται το μακιγιάζ των μοντέλων και η σχολή κομμωτικής Diamantopoulos που έχει αναλάβει το haistyling.

Μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία της διοργάνωσης είναι το Fashion Design Project by Bombay Sapphireόπου δίνεται η δυνατότητα σε νέους επίδοξους σχεδιαστές μόδας να δημιουργήσουν ένα look εμπνευσμένο από τα χρώματα της Bombay, να διακριθούν και να κερδίσουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στην επόμενη εβδομάδα μόδας και στο θεσμό των Νέων Σχεδιαστών.

Επίσημος Χορηγός φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο Academias HotelAutograph Collection.

Η Athens six star tours ανέλαβε την μεταφορά όλων των προσκεκλημένων με πολυτελή Vans στους χώρους διεξαγωγής των επιδείξεων καθώς και των μοντέλων στα γυρίσματα.

Επιπλέον, τη διοργάνωση υποστηρίζουν, το νερό Minoa Water, το πρακτορείο μοντέλων Happy Models, ο Dj Nikos Alatas, το Athens six star tours, ο όμιλος σπουδών μόδας  Pansik, το 7th Heaven Salon που ανέλαβε την περιποίηση των άκρων των μοντέλων καθώς και η εταιρία Printop που προμήθευσε στη διοργάνωση τα ευφάνταστα T-Shirts και καπέλα. Χορηγοί παπουτσιών στο fashion film Pathenis είναι η Exe shoes/Tsakiris Mallas.

Μένοντας πιστή στις αξίες της και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας η μακροβιότερη ελληνική διοργάνωση μόδας, η Athens Xclusive Designers Week συνεχίζει ακάθεκτη με μοναδικό της στόχο την στήριξη της εγχωρίας βιομηχανίας μόδας και των Ελλήνων δημιουργών, παρακινώντας το κοινό να επιλέγει ελληνικά

Χορηγοί επικοινωνίας: Cosmote Tv, Music 89,2, Downtown, Deluxe, You Weekly, Fashion Daily, WomanToc, MissBloom

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), Δήμου Αθηναίων,  Δήμου Αλίμου, Δήμου Παλαιού Φαλήρου , Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Marketing Greece,

Με την υποστήριξη της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών ( ΕΑΤΑ)

Σχετικές αναρτήσεις

Γιατί έχετε πόνο στον οργασμό – Τι μπορείτε να κάνετε

News Room

Η Κύπρια σχεδιάστρια Afroditi Hera παρουσίασε τη συλλογή Arabesque Affinity στην Athens Xclusive Designers Week

News Room A

Τι να διδάξετε στα αγόρια σας για να σας ευγνωμονούν στο μέλλον

News Room