magdasnews.gr
People & Politics

Το δώρο του Τέρενς Κουίκ στον Τζο Μπάιντεν

Ο Τζο Μπάιντεν, είναι και επίσημα ο 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Μετά από ένα “εκλογικό θρίλερ”, ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται εκτός προεδρίας και ο Λευκός Οίκος ανήκει πλέον στους Δημοκρατικούς.

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, έχει δηλώσει πολλές φορές “φίλος της Ελλάδας” και δεν είναι λίγοι οι Έλληνες φίλοι του στον πολιτικό χώρο και όχι μόνο. Ο Τέρενς Κουίκ, μετά την επίσημη ανακοίνωση της αλλαγής της προεδρίας των ΗΠΑ, ανέβασε μία φωτογραφία από την συνάντηση που είχε με τον Τζο Μπάιντεν και μάλιστα, αποκάλυψε το δώρο που του είχε κάνει τότε. Μία γραβάτα με ελληνικά σημαιάκια.

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του: “Πριν λίγες μέρες ανταλλάξαμε μηνύματα και του υπενθύμισα τη γραβάτα με τα ελληνικά σημαιάκια που πήρε από το λαιμό μου και μου χάρισε τη δική του.Την ήθελε για να την φοράει όταν βρίσκεται με τους πολλούς Έλληνες φίλους του.Εύχομαι, μακάρι,το ελπίζω, ως ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ να είναι δίπλα σε Ελλάδα και Κύπρο. Συγχαρητήρια για την σπουδαία νίκη του και καλή θητεία στο Λευκό Οίκο.”

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πριν λίγες μέρες ανταλλάξαμε μηνύματα και του υπενθύμισα τη γραβάτα με τα ελληνικά σημαιάκια που πήρε από το λαιμό μου και μου χάρισε τη δική του.Την ήθελε για να την φοράει όταν βρίσκεται με τους πολλούς Έλληνες φίλους του.Εύχομαι, μακάρι,το ελπίζω, ως ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ να είναι δίπλα σε Ελλάδα και Κύπρο. Συγχαρητήρια για την σπουδαία νίκη του και καλή θητεία στο Λευκό Οίκο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Terens Quick (@tsnquick) στις

Σχετικές αναρτήσεις

Ανέστης Βλάχος: Ποιο είναι το “πρόσωπο-φάντασμα” που βρίσκεται “πίσω” από τη διαθήκη του

News Room A

Κώστας Μπακογιάννης: Ήρθε επιτέλους η δική μου σειρά…

News Room A

Στέφανος Μίλλερ: Ποιος ήταν ο σπουδαίος φιλέλληνας αρχαιολόγος

News Room A