magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Το Ceresio7 Mykonos ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το καλοκαίρι του 2022

Το Ceresio7 Mykonos ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το καλοκαίρι του 2022

Ceresio7 Mykonos – Στο κέντρο της πόλης, μια δημιουργική και αισθητική ιδέα των DSQUARED2 Dean και Dan Caten και του αρχιτεκτονικού γραφείου Storage Milano. 

Στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο που συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό στυλ του νησιού με την ιταλική φινέτσα και τον κομψό μοντερνισμό της δεκαετίας του ’50. 

Ένα όραμα που διαπερνά τους χώρους σε όλες τις πτυχές του, από την αρχιτεκτονική έως τη διάταξη, από τον εσωτερικό σχεδιασμό έως τη διακόσμηση. Εδώ αποτυπώνεται γλαφυρά η «ευγενική επανάσταση» που ενσαρκώνει ο μεγάλος σχεδιαστής και αρχιτέκτονας Gio Ponti. Εμπνευστής της άφθονης χρήσης κεραμικών, που φαίνονται σε μια  πιο νυχτερινή, γιορτινή παραλλαγή. 

Το εστιατόριο απλώνεται σε έκταση μεγαλύτερη από 400 τ.μ., σε μια όμορφη αυλή με λευκή τοιχοποιία όπου η διακόσμηση του χώρου κινείται σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις. Ξεκινώντας με το εντυπωσιακό δάπεδο, το πράσινο στοιχείο της φύσης που είναι απόλυτα εναρμονισμένο μέσα στο χώρο, τα κομψά καθίσματα του εστιατορίου και φτάνοντας μέχρι τα κεραμικά σκεύη στο τραπέζι, οι επισκέπτες βιώνουν την ξεχωριστή φιλοξενία του Ceresio7 Mykonos.   

Η κουζίνα, που φέρει την υπογραφή του chef Elio Sironi, προσφέρει μια μοναδική σύγχρονη ερμηνεία της ιταλικής κουζίνας, βασισμένη σε ιδιαίτερες γεύσεις και στη συνοχή των πιάτων, εκεί όπου η γευστική απλότητα είναι συνώνυμη με την αυθεντικότητα. 

Το bar του Ceresio7 Mykonos, διακρίνεται για τα μοναδικά, δροσιστικά κοκτέιλ και τη λίστα ποτών και κρασιών του.

Το Ceresio7 Mykonos αποτελεί το νέο συναρπαστικό σημείο συνάντησης στο Νησί των Ανέμων, και υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες του μια high-end dinner εμπειρία με εκλεκτές γεύσεις συνδυάζοντας ποιότητα, χαλάρωση και αναψυχή. 

Ceresio7 Mykonos
Καλογερά 25 Μύκονος 846 00
Email: [email protected]
Opening Days & Hours: Mon-Sun, 7.30 pm – 2.00 am
Website: www.ceresio7.com

Σχετικές αναρτήσεις

Η ταινία «Black Adam» θριαμβεύει στο box office

News Room A

Φθινοπωρινό Ladies Lunch στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας για τους σκοπούς του MDA Ελλάς

News Room A

Εορταστικό Gala για τον εορτασμό των 35 χρόνων της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών.

News Room M