magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

THEMIS Z: Μια βραδιά δημιουργίας αφιερωμένη στις κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις

THEMIS Z: Μια βραδιά δημιουργίας αφιερωμένη στις κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου, τo Flagship store της σχεδιάστριας Themis Z. στη Μύκονο, γιόρτασε τα 5 του χρόνια με λαμπερούς καλεσμένους σε ένα άκρως καλοκαιρινό cocktail party.

Το κατάστημα της γνωστής σχεδιάστριας Themis Z. εντοπίζεται στη καρδιά της κοσμοπολίτικης νήσου της Μυκόνου, σε ένα από τα παλαιότερα σπίτια που κάποτε άνηκε σε θαλασσινό έμπορο, σε έναν χώρο που διατηρεί μέχρι και σήμερα την κομψότητά του. Εμπνευσμένο από την easy chic φιλοσοφία της σχεδιάστριας το flagship κατάστημα είναι διακοσμημένο σε όμορφους τόνους του λευκού, του μπεζ και του γυαλιστερού χρυσού, που θυμίζουν τις ακτίνες του ελληνικού ήλιου.

ΜΥΚΟΝΟΣ - THEMIS Z
ΜΥΚΟΝΟΣ – THEMIS Z

Ένας κατάλευκος χτιστός καναπές που περιτριγυρίζεται από μια μαγευτική βουκαμβίλια, εντυπωσιακά φυτά σε γλάστρες από παλιές νταμιτζάνες και σκάφες και ένα αυθεντικό πηγάδι συνθέτουν ένα παραδοσιακό σκηνικό με μια δόση μοντέρνας πολυτέλειας, έτοιμο να σας προσφέρει μια μοναδική Μυκονιάτικη εμπειρία.

ΜΥΚΟΝΟΣ - THEMIS Z
ΜΥΚΟΝΟΣ – THEMIS Z

Οι λαμπεροί προσκεκλημένοι και φίλοι της Themis Z. είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις νέες συλλογές της σχεδιάστριας και να μεταφερθούν στη Μύκονο των 70s μέσω των εντυπωσιακών μοτίβων εμπνευσμένα από την Ελληνική Αρχιτεκτονική και τις Διακοσμητικές Τέχνες που κυριαρχούν στις δημιουργίες.

Λοραπιάνα Τόμεκ, Θέμις Ζουγανέλη, Κλωντίν Τόμεκ – papadakispress.gr
Έλενα Ντάβλα, Γιώργος Ντάβλας – papadakispress.gr
Κώστας Ζουγανέλης, Βαρβάρα Ζουγανέλη – papadakispress.gr
Ντέλλα Ρούνικ – papadakispress.gr
Μαρί Κριάδη, Μαίρη Φιξ – papadakispress.gr
Βλάσης Χολέβας, Θέμις Ζουγανέλη, Μαρίνα Πατούλη – papadakispress.gr
Ανδρέας Τσαβλίρης, Μιλένα Τσαβλίρη, Bibi Volkers – papadakispress.gr
Θέμις Ζουγανέλη – papadakispress.gr
Θέμις Ζουγανέλη, Βαρβάρα Ζουγανέλη – papadakispress.gr
Στέλλα Καπεζάνου, Μέη Ζανή – papadakispress.gr

Λίγα λόγια για τη Themis Z.

Η Θέμις Ζουγανέλη (Themis Zouganeli) είναι σχεδιάστρια διεθνούς φήμης, Ελληνοπολωνικής καταγωγής, που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αθήνα και την Μύκονο. Μετά τις σπουδές της στην Βοστόνη (ΗΠΑ) και στο Λονδίνο (Αγγλία), και μετά από χρόνια δουλειάς στην βιομηχανία των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η Θέμις ξεκίνησε να δουλεύει ως designer, δημιουργώντας το δικό της brand και κάνοντας συνεργασίες με μεγάλους Οίκους, όπως οι Dior Maison και Atelier Swarovski.

Το Themis Z είναι ένα lifestyle brand που ενσωματώνει την κομψότητα και το διασκεδαστικό κομμάτι της ξέγνοιαστης ζωής μέσα από μοναδικά σχέδια. Δημιουργημένα σχολαστικά στο χέρι, στο ατελιέ του brand στην Αθήνα ή από τοπικούς τεχνίτες, τόσο τα είδη σπιτιού όσο και οι ready-to-wear συλλογές είναι προσανατολισμένες στην εκλεπτυσμένη κομψότητα, την Μεσογειακή χαρά και την Ελληνική δεξιοτεχνία του χειροποίητου.

Σχετικές αναρτήσεις

Μάριος Φραγκούλης & Θοδωρής Βουτσικάκης: “Από τον Σκοτεινό Έρωτα στον Ερωτόκριτο ” του Δημήτρη Μαραμή

Newsroom E

Ηλιάδη-Βελισσάρης-Βέρρα-Ίμβριος: Στα backstage της φωτογράφισης αφίσας τους για το «Vegas»

News Room A

«Η Απολογία της Μαρί Κιουρί» στο θέατρο Αποθήκη.Τελευταίες 9 παραστάσεις

Newsroom E