magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Ταραντίνο: Λατρεύω το «Top Gun: Maverick» – Προσφέρει «αληθινό κινηματογραφικό θέαμα»

Ο Κουέντιν Ταραντίνο εγκωμίασε την ταινία «Top Gun: Maverick», τονίζοντας ότι το σίκουελ του «Top Gun» με τον Τομ Κρουζ προσφέρει «αληθινό κινηματογραφικό θέαμα».  

«Λατρεύω το “Top Gun: Maverick”» είπε ο Ταραντίνο συζητώντας στο podcast ReelBlend με τον Ρότζερ Άβαρι, συνεργάτη του στο Pulp Fiction. «Νομίζω ότι ήταν φανταστικό. Το είδα στον κινηματογράφο. Η ταινία αυτή και το “West Side Story” του Στίβεν Σπίλμπεργκ πρόσφεραν ένα αληθινό κινηματογραφικό θέαμα, το είδος που σχεδόν πίστευα ότι δεν θα έβλεπα πια. Ήταν φανταστικό» τόνισε.

Ο Ταραντίνο επισήμανε ακόμη ότι το «Top Gun: Maverick» αποτυπώνει πλήρως το πνεύμα του πρωτότυπου φιλμ του 1986 που σκηνοθέτησε ο Τόνι Σκοτ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 68 χρόνων το 2012. «Υπήρχε ακριβώς αυτή η υπέροχη, υπέροχη πτυχή γιατί αγαπώ τόσο τον κινηματογράφο του Τόνι Σκοτ και τον Τόνι τόσο πολύ, που είναι τόσο κοντά σαν να βλέπαμε μια ακόμη ταινία του» δήλωσε.

«Ο σκηνοθέτης του “Top Gun: Maverick” Τζόζεφ Κοσίνσκι έκανε εξαιρετική δουλειά. Ο σεβασμός και η αγάπη στον Τόνι ήταν σε κάθε καρέ. Ήταν σχεδόν σε κάθε απόφαση. Ήταν συνειδητά εκεί, αλλά με αυτόν τον πολύ ωραίο τρόπο που ήταν πραγματικά με σεβασμό. Και νομίζω ότι ήταν σε κάθε απόφαση που έπαιρνε ο Τομ Κρουζ για την ταινία» πρόσθεσε ο Κουέντιν Ταραντίνο.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Η συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο Θέατρο Βράχων

News Room M

Ατομική έκθεση της Αγάπης Φεσατίδου-Ψαρράκη: “Οι Παραθεριστές /The Vacationers”

News Room A

Η Μαρία Κορέλλι στο Jack΄s Lounge από την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

News Room A