magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Τα Fashion Trends για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα – Επιστροφή στο ρετρό

Νέα σεζόν ξεκίνησε και τα fashion trends, αλλάζουν για μία ακόμη φορά. Οι fashion designers θέλουν να ανοίξουμε την ντουλάπα μας και να επιστρέψουμε σε παλιές δεκαετίες, με τάσεις που ίσως είχαμε κρύψει καλά, τον τελευταίο χρόνο.

Επιστροφή στα ’60s και ’70s

Η μόδα της δεκαετίας του 70 συνεχίζει και αποτελεί έμπνευση για τους διάσημους σχεδιαστές. Τα παντελόνια καμπάνα θα φορεθούν πολύ και μάλιστα σε συνδυασμό με τα ζιβάγκο και τα πλεκτά γιλέκα. Μία vintage και κομψή πινελιά στα outfits της σεζόν.

Back to ’40s

Μπορεί το βέλο να είναι ένα fashion trend που δεν θα φορεθεί πολύ, αλλά τα κομψά φορέμα των ’40s θα γίνουν το next best thing. Πιο συγκεκριμένα, η τάση επηρεάζει περισσότερο τα φορέματα. Γι’ αυτό τα κομψά, συνήθως μίντι θηλυκά σχέδια που στενεύουν στη μέση και δεν είναι καθόλου αποκαλυπτικά θα αποτελέσουν φέτος κορυφαία επιλογή.

Ταξίδι στο βικτοριανό Λονδίνο

Μπλούζες με τετράγωνους γιακάδες, βολά και ψηλή λαιμόκοψη, θα αγαπηθούν από τα fashion icons του πλανήτη. Εξίσου βικτοριανό είναι όμως και το στυλ των ρούχων με κορδέλα στο λαιμό. Δεμένη σε φιόγκο συνήθως, χαρίζει ένα κομψό και παιχνιδιάρικο ύφος στο ντύσιμο μας.

Η μόδα ιππασίας

Δεν χρειάζεται να ξέρεις ιππασία, για να φορέσεις τα νέα fashion trends. Σακάκια με βερμούδα, παντελόνια ιππασίας και ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία για να υιοθετήσετε αυτή την τάση.

Σχετικές αναρτήσεις

VICTORIA KYRIAKIDES X MARINA VERNICOS: Επετειακό ολομέταξο μαντίλι «1821» αφιερωμένο στην Ελληνική Επανάσταση

News Room A

Τα πιο ωραία φθινοπωρινά looks σε ουδέτερες αποχρώσεις

News Room

Βάνα Μπάρμπα: Ποτέ δεν πήγα με άντρες με πολλά λεφτά

News Room