25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Τα έμαθες; Χαμός στο παλάτι: Ο Κάρολος δεν τους θέλει να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα!

Τα έμαθες; Χαμός στο παλάτι: Ο Κάρολος δεν τους θέλει να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα!

Τα φετινά Χριστούγεννα στο Sandringham θα είναι διαφορετικά, καθώς οι βασιλικοί εορτασμοί θα πραγματοποιηθούν με αξιοσημείωτες απουσίες.

Πέρα από τον αναμενόμενο αποκλεισμό του πρίγκιπα Χάρι, της Μέγκαν Μαρκλ και των παιδιών τους, που δεν έχουν συμμετάσχει στις γιορτές εδώ και χρόνια, δύο ακόμη ηχηρές απουσίες προστέθηκαν στη λίστα: αυτές της πριγκίπισσας Βεατρίκης και της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Οι αδελφές Γιορκ, που ελάχιστες φορές έχουν απουσιάσει από τους παραδοσιακούς εορτασμούς της βασιλικής οικογένειας, αποφάσισαν φέτος να μην συμμετάσχουν. Αυτή η επιλογή τους δημιουργεί ερωτήματα, ειδικά καθώς φημολογείται ότι συνδέεται με τις εντάσεις που αφορούν τον πατέρα τους, πρίγκιπα Άντριου. Ο πρίγκιπας Άντριου, που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό δυσκολίες λόγω της εμπλοκής του σε σκάνδαλα, έχει χαρακτηριστεί ως “μαύρο πρόβατο” της οικογένειας και φαίνεται να παραμένει απομονωμένος από σημαντικές οικογενειακές εκδηλώσεις.

Η απόφαση του βασιλιά Καρόλου να κρατήσει αποστάσεις από τον αδερφό του, σε συνδυασμό με την απουσία των κορών του, δημιουργεί ένα πρωτοφανές σκηνικό για τη φετινή εορταστική περίοδο. Παρόλο που τα Χριστούγεννα στο Sandringham είναι μια παράδοση γεμάτη θαλπωρή, το κλίμα φέτος μοιάζει πιο φορτισμένο από ποτέ, με τις εντάσεις να ρίχνουν τη σκιά τους πάνω από τους βασιλικούς εορτασμούς.

Related posts

Βάσω Βιλέγκας: “Σοκαρίστηκα όταν διάβασα ότι χωρίσαμε με τον Γιάννη”

Magdas News

Γέννησε η Πέννυ Μπαλτατζή: Η τρυφερή φωτογραφία με το μωρό της

Magdas News

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου 2026

ChrisTsiora