magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Συνεργασία και προσφορά αγάπης στο Σωματείο “Φύλακας Άγγελoς”

Συνεργασία και προσφορά αγάπης στο Σωματείο "Φύλακας Άγγελoς"

Ο Αριστείδης Μίχας με έντονο το αίσθημα της προσφοράς και της ευαισθητοποίησης, δημιούργησε τον Σταυρό – Προσευχή με σκοπό όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατίθενται αποκλειστικά για την προστασία και τη φροντίδα των κακοποιημένων παιδιών που βρίσκονται υπό την προστασία του Σωματείου «Φύλακας Άγγελος». 

Ο γνωστός κοσμηματοπώλης, στο πλαίσιο της συνεισφοράς του, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του «Φύλακα Άγγελου», Γιώργο Αγγελόπουλο και συζήτησαν για τις δράσεις και την παροχή κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου που παρέχει το Σωματείο σε ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα στα κακοποιημένα παιδιά.

H πολυετής ενασχόληση του Αριστείδη Μίχα με τον κλάδο των κοσμηματοπωλών και η ασυναγώνιστη ποιότητα που διαθέτει, μπορεί να καλύψει τους πιο απαιτητικούς πελάτες που θέλουν να ξεχωρίσουν στις εμφανίσεις τους. 

Επισκεφθείτε το κοσμηματοπωλείο MICHAS (Κολοκοτρώνη 9, Κηφισιά), καθώς και το website ή τις επίσημες σελίδες του σε Facebook και Instagram και ενισχύστε κι εσείς έμπρακτα το έργο και τη δράση του Σωματείου «Φύλακας Άγγελος».

Site: https://www.michas-watches.gr/el

Facebook: https://www.facebook.com/michas.watches/

Instagram: https://www.instagram.com/michas.jewellery/   

Σχετικές αναρτήσεις

Όσοι προλάβατε την είδατε! Αυτή η σειρά φεύγει τον Γενάρη από το ελληνικό Netflix

News Room A

“Μια βραδιά κάτω απ΄την ελιά”, ο νέος πολιτιστικός θεσμός της Νάξου

News Room M

“Χάνομαι”: Η δυναμική ερωτική μπαλάντα του Χρήστου Δρούγκα με ευρηματικό βιντεοκλίπ (video)

News Room A