magdasnews.gr
People & Politics

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για την Κάρολαιν

Στην τηλεόραση της ΕΡΤ μίλησε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, δίνοντας το δικό της μήνυμα ενάντια στην έμβυλη βία και την πατριαρχία, με αφορμή τη δολοφονία της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά, από το σύζυγό της.

Η κα. Τοπαλούδη, τόνισε πως εν μέσω πανδημίας δεν σκοτώνει μόνο ο κορωνοϊός, αλλά και κακοποιητές σύντροφοι μέσα στα ίδια τους τα σπίτια. Ενώ, επεσήμανε ότι η 20χρονη Καρολάιν «δεν συνδέθηκε με οικοδόμο ή μπετατζή, αλλά με έναν ωραίο πιλότο» και δεν μιλούσε για να μην χαλάσει το «παραμύθι».

«Οι νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία δεν επιτρέπουν το όχι. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα για να ενημερώσει τους γονείς. Αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί, που θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά», συνέχισε η Κούλα Τοπαλούδη.

Μάλιστα, η τραγική μητέρα έκανε λόγο ακόμη και για κακοποιημένες  γυναίκες σε νοσοκομεία, οι οποίες δεν τολμάνε να καταγγείλουν τους άντρες τους, γιατί οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους.

«Ποιοι ξενώνες δέχονται να βρουν εργασία σε κακοποιημένη γυναίκα», συμπλήρωσε η κα. Τοπαλούδη. «Από την πολλή αγάπη, τα παιδιά αφήνουν το παραμύθι για να μην πληγώσουν τους γονείς», κατέληξε.

Σχετικές αναρτήσεις

Δεν θα πιστεύετε τι φοράει ο Ανδρέας Λοβέρδος για να μπει σε αεροπλάνο

News Room A

Αποκάλυψη: Το τηλεφώνημα Μέτσολα σε Μητσοτάκη για Μπελέρη

Newsroom

Όταν ο Γιώργος Τράγκας είχε παντρευτεί τρεις φορές… την ίδια γυναίκα (video)

News Room A