magdasnews.gr
People & Politics

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έδειξε τα καμένα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι

Η νέα σοκαριστική φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου - Με επιδέσμους στο νοσοκομείο

”Έχω ουλές στο πρόσωπο και στο σώμα μου και στα χέρια μου”, είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Σίσσυ Χρηστίδου. Στην εκπομπή ”Χαμογέλα και Πάλι” βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η ίδια μίλησε για τη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια, αλλά και τον δίδυμο αδερφό της Νικόλα.

Μάλιστα, στην εκπομπή μίλησε και η γιατρός της Ιωάννας, Μαρία Καλόφωνου, η οποία περιέγραψε τα πάντα όσα θυμόταν από την πρώτη επέμβαση της και την ημέρα που είδαν μαζί το πρόσωπο της.

”Έχω ουλές στο πρόσωπο και στο σώμα μου και στα χέρια μου’‘, είπε η Ιωάννα, η οποία έδειξε τα χέρια της μετά τις πρώτες μεταμοσχεύσεις δείχνοντας τα σημάδια από το βιτριόλι όπως είναι αυτή τη στιγμή.

Η Ιωάννα έδειξε όλες τις μάσκες, όλα τα ρούχα που φοράει μετά την επίθεση και όλες τις κρέμες που χρησιμοποιεί για να περιποιείται το δέρμα της, ενώ συγκλονιστική ήταν και η στιγμή που έδειξε τα καμένα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτή είναι τελευταία φωτογραφία του Μίκη Θεοδωράκη με τη γυναίκα της ζωής του λίγο πριν αφήσει στα χέρια της την τελευταία του πνοή… (Ντοκουμέντο)

News Room A

Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών: “Η εκκλησία στηρίζει την προσπάθεια της πολιτείας και επιλέγουμε τη ζωή” (video)

News Room A

Πανευτυχής η Όλγα Κεφαλογιάννη | Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

News Room A