magdasnews.gr
People & Politics

Συγκινούν μιλώντας για πρώτη φορά η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ: Τι ζητούν από τον κόσμο

Συγκινούν μιλώντας για πρώτη φορά η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ: Τι ζητούν από τον κόσμο

Μία εβδομάδα  κλείνει σήμερα από την ημέρα που ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε θύμα ενέδρας και δολοφονήθηκε άγρια έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο.

Από την Δευτέρα, στο ξεκίνημα της εβδομάδας η εκπομπή  «Αλήθειες με τη Ζήνα» στην οποία εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος ξεκίνησε μια  προσπάθεια προκειμένου να  συγκεντρωθούν χρήματα για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Ζήνα Κουτσελίνη από τη Δευτέρα και καθημερινά όλη την εβδομάδα ζητούσε από τον κόσμο να τιμήσει τον αγαπημένο  δημοσιογράφο, που αγαπούσε τα παιδιά και να συνδράμει με ένα μήνυμα ή με μια κλήση ενισχύοντας το “Χαμόγελο”.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η αγαπημένη σύζυγος του Γιώργου Στάθα, αλλά και ο μονάκριβος γιος του, Δημήτρης  μίλησαν για πρώτη φορά και ζήτησαν από τον κόσμο να συνεισφέρει στην προσπάθεια προκειμένου να φτιαχτεί το πολυιατρείο του “Χαμόγελου”

“Θέλω όλος ο κόσμος να βοηθήσει να γίνει αυτό το πολυιατρείο, γιατί είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους που αγωνιούν καθημερινά για τα παιδιά τους και δεν έχουν τον τρόπο να τα βοηθήσουν, να έχουν μια αγκαλιά ανοιχτή. Επειδή ο Γιώργος δε θα μπορεί να τα βοηθήσει τώρα, ας τα “βοηθήσει” μέσα από αυτόν τον τρόπο. Θεωρώ ότι είναι μονόδρομος…”, είπε μεταξύ άλλων η Στάθα, ενώ ο Δημήτρης τόνισε χαρακτηριστικά:

“Αυτό που γίνεται  θα του άρεσε, αγαπούσε πολύ τα παιδιά…Κάνω έκκληση να βοηθήσουμε αυτόν τον σκοπό και αυτά τα παιδιά, γιατί περιστατικά σαν αυτά έχουν να κάνουν με βία και κακία, τα οποία είναι παράγωγα του πόνου και του φόβου που είχαν κάποιοι ως παιδιά”.

Δείτε όσα είπαν στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” πατώντας ΕΔΩ

Πηγή: zinapost.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η νέα απορία του Στέφανου Τσιτσιπά δεν πέρασε απαρατήρητη: “Γιατί δεν υπάρχει ποδηλατόδρομος στα νότια προάστια;”

News Room A

Ποια είναι η Μελίνα Τραυλού, η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

News Room A

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η απάντηση για το αν έσπασε τελικά την καραντίνα – Δείτε τι έγραψε στο Instagram

News Room A