magdasnews.gr
People & Politics

Συγκινεί ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: ”Τα ρούχα της Ελένης δεν είναι μόνο της Ελένης, είναι και της Κάρολαιν, της Ζωής, της Δώρας, της Γαρυφαλλιάς και τόσων άλλων κοριτσιών”

”Ανατριχιάζουν” τα όσα περιέγραψε με δύναμη ψυχής, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη στην Σίσσυ Χρηστίδου. Ο Γιάννης Τοπαλούδης μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στη παρουσιάστρια του ”Χαμογέλα και Πάλι”, με αφορμή την έκθεση She’s Gone που αποτελείται από ρούχα που φορούσαν δολοφονημένες γυναίκες, και στην οποία έχει δοθεί ένα ρούχο της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο κ.Τοπαλούδης, δεν άφησε κανένα ασυγκίνητο με τα όσα εξομολογήθηκε στην Σίσσυ Χρηστίδου, με την ίδια στο τέλος να μη μπορεί να μιλήσει και να συγκινηθεί.

”Αυτά τα ρούχα δεν είναι άψυχα, όπως και τα ρούχα όλων των γυναικών και όλων των παιδιών που προβάλλονται στην έκθεση. Αυτά τα ρούχα έχουν ψυχή, έχουν φωνή και αυτή η φωνή θα γίνει ακόμα πιο βροντερή όταν πάμε όλοι μας και γίνουμε αλληλέγγυοι σε αυτή την προσπάθεια καλυτέρευσης της κοινωνίας μας.

Τα ρούχα αυτά της Ελένης δεν είναι μόνο της Ελένης, είναι και της Κάρολαιν, της Ζωής, της Δώρας, της Γαρυφαλλιάς και τόσων άλλων κοριτσιών”, ανέφερε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

https://www.youtube.com/watch?v=JCb1mp9ldEw&t=1s

Σχετικές αναρτήσεις

Στο νοσοκομείο ο Ανέστης Βλάχος: Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του

News Room A

Σπύρος Φωκάς: “Δεν πεθαίνω ακόμη. Αντέχω” – Η πρώτη φωτογραφία του μετά την περιπέτεια της υγείας του

News Room A

Ανασκόπηση: Οι προσωπικότητες που “έφυγαν” το 2021!

News Room A