26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας: Βγήκε από το νοσοκομείο με δάκρυα στα μάτια

Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο, την Τετάρτη 29/5, από το Τζάνειο νοσοκομείο, δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Η υγεία του 61χρονου καλλιτέχνη καλυτερεύει μέρα με τη μέρα και πλέον επέστρεψε στο σπίτι του.

Με δάκρυα στα μάτια, ο Δημήτρης Σταρόβας απαθανατίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν επί ώρες έξω από το νοσοκομείο, ενώ δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση που έλαβε σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας του.

Στη συνέχεια αρνήθηκε ευγενικά να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση και αποχώρησε με το αυτοκίνητο ενός φίλου του.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε το πρωί από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο Δημήτρης Σταρόβας εμφανίστηκε στο παράθυρο του δωματίου του στο νοσοκομείο, λίγο πριν πάρει εξιτήριο.

Φορώντας μία μπλούζα με το συμβολικό μήνυμα «Don’t Quit» (Μην τα παρατάς), ο καλλιτέχνης ύψωσε συγκινημένος τη γροθιά του, δείχνοντας τη φράση που είχε τυπωμένη στην μπλούζα του κι ευχαριστούσε τους δημοσιογράφους, για τη στήριξή τους.

Related posts

Γιορτάζει το Παλάτι: Η ασπρόμαυρη φωτογραφία της Κέιτ και η τρυφερή ανάρτηση του Γουίλιαμ

Magdas News

Νίκος Μουρατίδης: “Τραγούδησε το «Διθέσιο» χωρίς εσώρουχο και μου απάντησε για να πάρουν μάτι”

Magdas News

Φαίη Σκορδά: “Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα 35 κιλά, η σοκολάτα είναι η διαφυγή μου”

Magdas News