magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Summer Camp στην Τεχνόπολη – Για παιδιά 6-11 ετών | Αναλυτικό πρόγραμμα, κόστη συμμετοχής και κρατήσεις

Summer Camp στην Τεχνόπολη - Για παιδιά 6-11 ετών | Αναλυτικό πρόγραμμα, κόστη συμμετοχής και κρατήσεις

Εκπαιδευτικά προγράμματα, πρωτότυπα εργαστήρια, δημιουργικά παιχνίδια και άλλες απίθανες δράσεις περιμένουν τα παιδιά 6-11 ετών στην καρδιά της πόλης!

4 θεματικές εβδομάδες | 16 Ιουνίου – 15 Ιουλίου 2022

Το πιο δροσερό summer camp της πόλης ξεκινά αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων κι έτσι, από τις 16 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου, οι μικροί μας φίλοι 6-11 ετών έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σειρά από απίθανες, πρωτότυπες και άκρως διασκεδαστικές δράσεις δημιουργικής μάθησης. Το φετινό “Summer Camp στην Τεχνόπολη” έρχεται μεγαλύτερο και ανανεωμένο, με νέες συνεργασίες, νέα προγράμματα, εξορμήσεις στην πόλη και, φυσικά, άφθονο παιχνίδι!

Το πλούσιο πρόγραμμα που έχουν σχεδιάσει το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, το εργαστήριο παραστατικών τεχνών Artfygio και η ομάδα θεάτρου Ανεμόμυλοι περιλαμβάνει παιχνίδια εξερεύνησης, εργαστήρια STEAM και χορού, θεατρικό παιχνίδι, body music, ομαδικά παιχνίδια στην αυλή, προβολές ταινιών, θεατρικές παραστάσεις, εκπαιδευτικές εκδρομές και πολλές ακόμα συναρπαστικές δράσεις που λατρεύουν τα παιδιά

Στο φετινό “Summer Camp στην Τεχνόπολη” τα τέσσερα στοιχεία της φύσης συναντιούνται και ενώνουν τις δυνάμεις τους! Με έμπνευση τη γη και τα μυστικά της, το νερό και την αξία του, τον άνεμο και τη δύναμή του, τη φωτιά και το μυστήριό της, τα παιδιά παίρνουν μέρος σε ευφάνταστα προγράμματα που υπόσχονται μια καλοκαιρινή εμπειρία γνώσης, παιχνιδιού, φαντασίας και ατέλειωτης διασκέδασης!

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Αθηναίων: Τα 35α γενέθλια του Αθήνα 9,84 στην Τεχνόπολη | Συναυλία – αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο με τις Μαρία Φαραντούρη και Δήμητρα Γαλάνη

News Room A

Melody Gardot : Η συναυλία της Περσόνας της Τζάζ πλησιάζει, Ηρώδειο Τετάρτη 12 Ιουλίου.

Newsroom E

The Watcher: Η πραγματική ιστορία πίσω από τη νέα σειρά του Netflix

News Room A