magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Stranger Things: Η 5η σεζόν θα αργήσει λίγο παραπάνω από όσο θα θέλαμε

Stranger Things: Η 5η σεζόν θα αργήσει λίγο παραπάνω από όσο θα θέλαμε

Μπορεί η 4η σεζόν να μας άφησε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της ιστορίας, ωστόσο η 5η σεζόν του Stragner Things, θα αργήσει λίγο παραπάνω από όσο πιστεύαμε. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα, αλλά η σειρά δεν θα προβληθεί πριν από το 2024.

Το Stranger Things 5 επιστρέφει στα πλατό εντός του 2023. Αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί η οριστική ημερομηνία ( αν δηλαδή θα είναι στην αρχή ή στο τέλος του έτους ).

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε σύντομα νέες πληροφορίες για το νέο κύκλο της σειράς, όπως για παράδειγμα ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στην αρχή του 2023 και όχι στο τέλος. Εκεί, ίσως ακούσουμε μια καλή είδηση για την πρεμιέρα της σειράς σε άλλη ημερομηνία, πολύ πιο κοντινή.

Σχετικές αναρτήσεις

«Περαστικός»: Η Μαριάννα Μασάδη επιστρέφει με ακόμα μία υπέροχη μελωδική μπαλάντα!

Newsroom E

Το μαγευτικό Maria Callas Monaco Gala και τα βραβεία στο Μόντε Κάρλο με τη Monica Bellucci

News Room A

Αποθεώθηκε το εκρηκτικό δίδυμο Βανδή – Θεοφάνους στην Ολυμπία (video)

News Room A